Închide meniul

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina: „Nu mai există cale de împăcare!”. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Reclamă

Publicat: 27 aprilie 2023, 15:55 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 9:36

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina: „Nu mai există cale de împăcare!. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Bănel Nicoliţă, alături de fosta sa soție, Cristina / Spynews

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la femeia cu care are doi copii, Cristina Nicoliţă. Fostul jucător al Stelei a fost anunţat că îşi poate lua gândul de la împăcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a pierdut o sumă importantă de bani la echipa de fotbal din Făurei, lucru care l-a şi „costat” căsnicia. Cristina i-a dat un ultimatum şi, din moment ce acesta nu l-a respectat, a decis să depună actele de divorţ.

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Chiar dacă au existat mai multe zvonuri că Bănel Nicoliţă şi Cristina Nicoliţă ar putea să îşi reia relaţia, de dragul copiilor, acestea au fost spulberate definitiv. Fosta soţie a fotbalistului anunţă că nu se pune problema ca fetele lor să sufere şi exclude orice împăcare.

Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.

Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii nici, nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună. Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia„, spunea Cristina Nicoliţă, la începutul anului, pentru click.ro.

Reclamă

Şase ani a durat căsnicia lui Bănel Nicoliţă. De altfel, fostul stelist trăiește o poveste de dragoste alături de altă femeie.

Da, sunt într-o relație, nu e problemă, se știe foarte bine. Nu pot să ascund faptul că sunt într-o relație. Da, sunt într-o relație cu o femeie. Avem o relație de ceva timp. Nu sunt singur, dar nici nu pot să povestesc mai multe”, a spus Bănel Nicoliță, pentru spynews.ro.

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă şi-ar ţine ascunsă iubita

Din ultimele informaţii, Bănel Nicoliţă trăieşte de mai mult timp o poveste de dragoste. Totuşi, nu şi-a dorit să se afişeze cu cea care i-ar putea deveni soţie. Totul din cazul tatălui tinerei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit cancan.ro, tatăl iubitei lui nu este de acord cu relaţia celor doi. De vină ar fi etnia fostului fotbalist, anunţă sursa citată!

Bănel Nicoliţă nu are parte de linişte, cu toate că lucrurile decurg bine între el şi femeia din viaţa lui. Aceştia nu iau în calcul să se afişeze împreună tocmai pentru a nu-l deranja pe „socrul mic”. Nicoliţă nu ia în calcul să aibă copii şi cu noua femeie din viaţa lui.

Momentan nu mai doresc copii, sincer. Am două fete minunate. Nu aș vrea vreo secundă să le dezamăgesc. Prin ce am făcut eu, că am plecat la Făurei, sper că nu le-am dezamăgit. Asta le-am spus, că sunt mai nebun și ce îmi doresc voi face„, a spus Bănel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și