Închide meniul

Ce s-a ales şi cum arată acum Cristian Ciocoiu, fostul atacant de la Steaua. Dezvăluire memorabilă: „Auuuu, cred că a adormit!”

Reclamă

Publicat: 18 ianuarie 2023, 21:01

Ce s-a ales şi cum arată acum Cristian Ciocoiu, fostul atacant de la Steaua. Dezvăluire memorabilă: „Auuuu, cred că a adormit!

Cristi Ciocoiu a făcut istorie în tricoul Stelei

Getty Images

Ajuns la 47 de ani, Cristian Ciocoiu s-a retras la Bacău, acolo unde caută viitorii fotbalişti ai României. După ce s-a retras din fotbal, Cristian Ciocoiu a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Ciocoiu a făcut istorie în tricoul Stelei. A câştigat numai puţin de 4 titluri de campion şi a rămas în memoria fanilor prin execuţiile fabuloase pe care le avea.

Ce s-a ales şi cum arată acum Cristian Ciocoiu, fostul atacant de la Steaua

În prezent, Cristian Ciocoiu se ocupă de Academia de fotbal din Bacău. Aceasta a oferit detalii, într-un interviu rar, despre proiectul său din Bacău.

Am început acum 8 ani. Probabil că investiția se ridică la cinci milioane de euro. Nu am câștigat banii ăștia în carieră, aveam salarii mici la Steaua pe vremea mea. Dar am avut șansa să convingem niște oameni puternici să vină lângă noi și să finanțeze proiectul. Principalul nostru finanțator este Dedeman (n.r. – compania fraților Pavăl, cei mai bogați oameni din România potrivit revistei Forbes). Avem norocul să fim rezidenți în același oraș.

Avem 300 de copii. Dintre ei, 60-70 sunt veniți din toată Moldova în regim de internat. Încercăm să le oferim niște condiții pentru a ajunge la performanță. Dar pentru performanță e nevoie de mulți bani Cheltuielile sunt mari.”, a spus Cristian Ciocoiu pentru gsp.ro.

Reclamă

Sursa: gsp.ro.

Cristian Ciocoiu vrea ca Bacăul să aibă o echipă în prima ligă în viitorul apropiat.

Reclamă 4 / 0/3

Voiam să închid cercul pentru a promova copiii până la seniori. Din păcate, din cauza luptelor politice în care era angrenat fotbalul din oraș nu s-a mai dorit finanțarea clubului. Erau 80 la sută bani publici, dar și eu am pierdut foarte mulți bani personali în acel proiect. Mi-a fost greu să trec peste acel moment, nu avea nicio logică. Distrugem ceva fără să știm din ce motiv. Acum reluăm proiectul de seniori, se cheamă FC Bacău„, a mai povestit Ciocoiu.

Fostul atacant a povestit şi un episod memoranbil cu Victor Piţurcă, pe vremea când fostul selecţioner era antrenor la Steaua.

Am ajuns dimineața la teren, am luat micul dejun, cafeaua, presa în cameră. La un moment dat, colegul meu de cameră, Iulian Miu, a coborât, iar eu bineînțeles că am adormit. Începe ședința de dinainte de antrenament și domnul Pițurcă vorbește, vorbește și la un moment își dă seama că nu sunt: “Bă, dar unde e Cristi?”. Și Miu: “Auuuu, cred că a adormit!”. La care Pițurcă îi spune: “Lasă-l în pace! Decât un antrenament prost mai bine un somn bun”. Când m-am trezit eu și m-am echipat mai era un sfert de oră din antrenament. M-a luat nea Piți și mi-a zis: “Ai dormit bine, nu?! Hai, du-te la saună, du-te la baie că nu e problemă!”. Nu m-a amendat, a fost distracție maximă. Deși pare distant, Victor Pițurcă are momente în care îți doreai să fie și mai apropiat de tine. El era apropiat, dar era normal să țină puțină distanță„, a mai povestit Ciocoiu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și