Închide meniul

Ce s-a întâmplat când Gino Iorgulescu s-a aflat faţă în faţă, la tribunal, cu părinţii tânărului ucis de fiul său Mario

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2023, 10:46

Ce s-a întâmplat când Gino Iorgulescu s-a aflat faţă în faţă, la tribunal, cu părinţii tânărului ucis de fiul său Mario

Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor

Gino şi Mario Iorgulescu / Hepta

Gino Iorgulescu s-a aflat faţă în faţă, la tribunal, cu părinţii tânărului ucis de fiul său Mario. Şeful LPF e implicat în procesul în care Mario Iorgulescu e condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare, după accidentul din 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario este încă internat într-o clinică privată din Italia, iar la tribunal a ajuns Gino Iorgulescu. Acesta s-a întâlnit cu părinţii bărbatului de 24 de ani, pe care Mario l-a ucis.

Ce s-a întâmplat când Gino Iorgulescu s-a aflat faţă în faţă, la tribunal, cu părinţii tânărului ucis de fiul său Mario

Părinţii tânărului nu l-au iertat pe Mario şi au avut un mesaj dur către Gino Iorgulescu, căruia i-au transmis că dorinţa lor e să îi vadă fiul după gratii.

„Vreți să lăsați criminalul în libertate, iar copilul nostru putrezește în mormânt”, a fost mesajul crunt al celor doi pentru Gino Iorgulescu, conform cancan.ro.

Gino Iorgulescu, reacţie incredibilă după un nou termen în procesul fiului său

Pe de altă parte, Gino Iorgulescu a avut o reacţie incredibilă, după un nou termen în procesul fiului său. Preşedintele de la LPF a declarat că Mario, fiul său, nu se afla sub influenţa substanţelor interzise, în momentul accidentului.

Reclamă

Anchetatorii au stabilit că Mario Iorgulescu consumase cocaină în ziua în care a provocat un accident în 2019. Cu privire la acest fapt, Gino Iorgulescu a dat asigurări că fiul său nu a consumat substanţe interzise în ziua accidentului.

„Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Iorgulescu a accidentat mortal un tânăr

În seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu participa la o petrecere dată de familia unei prietene în satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, unde a consumat alcool. La un moment dat, află că fosta sa iubită, de care tocmai se despărţise, se afla într-un club din Parcul Herăstrău. Martorii povestesc că el s-a certat continuu la telefon cu fosta iubită, era nervos şi ţipa, însă i-a promis gazdei că nu se va urca la volan în starea în care se afla.

La terminarea petrecerii, în jurul orei 2,50, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, el s-a urcat în maşina sa, un Aston Martin model DBS, şi a plecat spre Capitală.

A intrat în Bucureşti prin Chitila, circulând cu viteze cuprinse între 140 km/h şi 164 km/h (momente surprinse de camerele video de pe traseu), în intersecţia dintre Şoseaua Chitilei şi strada Teodor Neagoe a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h, după care a accelerat până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I. Ulterior, a urcat cu maşina pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Un martor al accidentului a povestit în instanţă scene oribile de la locul coliziunii, şoferul din cealaltă maşină fiind găsit aruncat pe jos. La câteva zile după accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de către familie în Italia, cu un avion privat, şi internat într-o clinică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și