Închide meniul

Ce spunea Alexandru Arşinel, în urmă cu 2 ani, despre Gigi Becali şi FCSB. Marele actor a murit la vârsta de 83 de ani

Publicat: 29 septembrie 2022, 20:39 / Actualizat: 29 septembrie 2022, 23:09

Ce spunea Alexandru Arşinel, în urmă cu 2 ani, despre Gigi Becali şi FCSB. Marele actor a murit la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arşinel era fan Steaua

Alexandru Arşinel a murit la 83 de ani | Hepta

  • Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani. Marele actor ţinea cu Steaua şi, în urmă cu doi ani, spunea că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea celei care în 1986 câştiga Cupa Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Arşinel spunea că îl apreciază pe Gigi Becali pentru investiţiile pe care le-a făcut în fotbal.

Ce spunea Alexandru Arşinel, în urmă cu 2 ani, despre Gigi Becali şi FCSB

Cu FCSB țin, da. Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbalişti. Îi mişcă, îi ridică… Vă reamintesc că-l apreciez din punctul de vedere al investiţiilor.

Reclamă

S-ar fi putut ca fără investiţiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară. Faptul că de undeva au venit nişte bani aproape permanent… Sunt credincios clubului Steaua de fotbal, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ. Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua. Am o pasiune faţă jucătorii care au creat. M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcţie„, spunea în 2020 Alexandru Arşinel, la digisport.ro.

Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani

Actorul Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani, fiind internat la terapie intensivă la Spitalul Universitar din Capitală.

Reclamă

Director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Arşinel a jucat în filme şi piese de teatru de comedie, fiind cunoscut pentru lunga colaborare Stela Popescu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Universitar, „în această seară, marele actor Alexandru Arşinel, s-a stins din viaţă în urma unei lungi suferinţe. Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi de o săptămână se afla în secţia de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti transmite condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”.

Actorul Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru News.ro surse medicale. Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”, scrie news.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Avea şi diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Mai multe detalii despre Alexandru Arşinel le găsiţi pe observatornews.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz, duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 27
mart.
23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
27
mart.
22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
27
mart.
22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
27
mart.
22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
27
mart.
22:11
Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului
27
mart.
21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
27
mart.
21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
27
mart.
21:27
Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă”
Vezi toate știrile