Închide meniul
Foto

Ceasul de lux cu care a apărut Denis Alibec într-un clip realizat alături de Răzvan Marin în cantonamentul naţionalei!

Reclamă

Publicat: 15 noiembrie 2023, 21:50

Ceasul de lux cu care a apărut Denis Alibec într-un clip realizat alături de Răzvan Marin în cantonamentul naţionalei!

Răzvan Marin şi Denis Alibec

Răzvan Marin şi Denis Alibec în clipul respectiv / captura FRF TV

Denis Alibec a apărut cu un ceas de lux într-un clip realizat pentru FRF TV, publicat pe contul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec este recunoscut pentru extravaganţele sale, el având, la un moment dat, un bolid McLaren 540C evaluat la 170.000 de euro.

Ceasul de lux cu care a apărut Denis Alibec într-un clip realizat alături de Răzvan Marin în cantonamentul naţionalei!

Alibec a apărut în clipul respectiv cu un Rolex, care ar costa în jur de 15.000 de dolari.

Denis Alibec şi Răzvan Marin şi-au pus întrebări în clipul respectiv, pentru a vedea cât de bine îşi recunosc colegii de la naţională.

Ceasul Rolex purtat de Denis Alibec în clipul respectiv / captura FRF TV
Ceasul Rolex purtat de Denis Alibec în clipul respectiv / captura FRF TV

Pe vremea în care evolua la FCSB, Gigi Becali s-a luat de Denis Alibec pentru că şi-a cumpărat o maşină de 170.000 de euro.

Reclamă

„Am văzut că și-a luat masină și l-am întrebat «Tu ai minte? Ai 2 milioane de euro în bancă? Ai măcar un milion? Cum să cumperi mașina de 170.000 de euro?» Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte și să facă sacrificii, își ia mașină”, spunea atunci Gigi Becali.

Denis Alibec e în formă la Muaither, el marcând în meciul pierdut pe teren propriu de către echipa lui cu Umm-Salal, scor 3-4, într-un meci din grupele Cupei Qatarului.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce i-a lipsit lui Denis Alibec să joace la o echipă mare?” Marius Niculae a dat răspunsul imediat

Marius Niculae ştie ce i-a lipsit lui Denis Alibec pentru a juca la o echipă mare. Fostul atacant susţine că seriozitatea a fost punctul slab al fostului golgheter de la Farul, mărturisind că şi el este conştient de acest fapt, ajuns la 32 de ani.

Denis Alibec s-a transferat la începutul sezonului la Muaither, în Qatar, după un sezon petrecut la Farul, echipă alături de care a câştigat titlul.

Marius Niculae a declarat că în sezonul trecut, Denis Alibec a fost un lider la Farul, fiind jucătorul care putea să decidă un meci. Fostul atacant a dezvăluit chiar că l-a felicitat pe Alibec pentru modul în care a evoluat în sezonul trecut.

De asemenea, „Săgeată” susţine că seriozitatea a fost cea care i-a lipsit lui Denis Alibec, acesta fiind motivul pentru care atacantul nu a evoluat la o formaţie de top din străinătate.

Marius Niculae i-a mai transmis lui Denis Alibec că trebuie să dea un randament mai bun la echipa naţională, deoarece are prea puţine goluri marcate.

„Conștientizează și el că i-a lipsit seriozitatea”

„Seriozitatea i-a lipsit. Conștientizează și el acum, și-a dat seama, dar destul de târziu. La Farul, anul trecut, a fost un lider care a făcut diferența în multe meciuri, chiar dacă în final nu a jucat. Până acolo, a tras echipa după el. I-am și spus: Felicitări pentru ce ai făcut la Farul, dar trebuie să faci la fel și la națională.

Are patru goluri în 33 de meciuri pentru națională, ceea ce este foarte puțin. Afară, toți se uită la meciuri/goluri la un atacant. Asta înseamnă atacant: la două-trei meciuri, să dai un gol”, a declarat Marius Niculae, conform sport.ro.

Reclamă

În Qatar, Denis Alibec are un salariu de 800.000 de dolari pentru cele 8 luni de contract. Având în vedere că a avut evoluţii foarte bune în tricoul lui Muaither e de aşteptat ca echipa pentru care joacă Alibec să vrea să îi prelungească înţelegerea atacantului naţionalei.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și