Închide meniul

Cel mai tare vlogger auto din lume a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac. A fost întâmpinat de miliardarul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2023, 20:08

Reclamă
Cel mai tare vlogger auto din lume a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac. A fost întâmpinat de miliardarul român

Cel mai tare vlogger auto din lume a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac

Shmee a fost întâmpinat de Ion Ţiriac / AntenaSport

Cel mai tare vlogger auto din lume a plecat fascinat de la colecția lui Ion Țiriac. Mașinile de epocă și bolizii de lux l-au fermecat la fel de tare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am ajuns în Paradis!„. Asta a strigat Shmee, cel mai tare vlogger auto din lume, cu peste 2.5 milioane de urmăritori, când a vazut colecţia lui Ţiriac.

Cel mai tare vlogger auto din lume a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac

Bine ai venit! Nu ştiu cine te-a pedepsit! Eu nu mai vreau mașini, îmi ajung!„, a glumit miliardarul român.

Aş mai vrea un DB5, exact ăla al lui James Bond, dacă se poate„, s-a răzgândit imediat Ţiriac.

A fost incredibil să îl întâlnesc pe domnul Țiriac. El le oferă oamenilor o șansă incredibilă să vadă mașini la care doar visam„, a reacţionat Shmee pentru AntenaSport.

Reclamă

Şi englezul a venit cu o super-maşină în România. Ţine cu Arsenal, dar l-ar scoate pe Haaland la o tură cu maşina.

Pare din altă ligă faţă de toţi ceilalţi„, a afirmat cunoscutul vlogger auto.

Colecţia lui Ion Ţiriac ar expuse peste 150 dintre cele peste 300 de „bijuterii” ale fostului mare jucător de tenis. Este singura colecţie din lume ce contine cele 6 Rolls Royce Phantom clasice, produse până în anul 1972.

Reclamă 4 / 0/3

Englezii, uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac

Englezii de la Daily Star sunt uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac. Aceștia i-au făcut o prezentare spectaculoasă miliardarului român și au amintit că fostul jucător de tenis are mai mulți bani chiar și decât Michael Jordan.

Este cel mai bogat jucător de tenis care a existat vreodată și sunt toate șansele să nu fi auzit de el„, și-au început articolul jurnaliștii de la dailystar.co.uk.

Britanicii au analizat în detaliu cum s-a îmbogățit Ion Țiriac, după Revoluție. În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

A înființat prima bancă privată din țară, care s-a dovedit a fi un succes răsunător și chiar l-a ajutat să devină ‘primul miliardar român’ și primul care a intrat pe lista bogaților întocmită de Forbes„, a amintit sursa citată anterior.

Englezii au amintit și de celelalte afaceri de succes ale celui mai bogat român și au ținut să precizeze că este mai bogat decât Michael Jordan, legenda din NBA. Au făcut și o eroare și au transmis că Țiriac ar fi proprietarul turneului Madrid Open. Fostul jucător a cedat însă, în 2021, licența turneului din capitala Spaniei în schimbul a 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Va mai primi alte 30 de milioane de euro până în 2024, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu americanii de la IMG.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și