Închide meniul
Foto

Englezii, uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac: „Sunt toate șansele să nu fi auzit de el!”

Reclamă

Publicat: 20 mai 2023, 12:42

Englezii, uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac: „Sunt toate șansele să nu fi auzit de el!”

Ce studii poate avea Ion Țiriac

Ion Țiriac este cel mai bogat român / Profimedia

Englezii de la Daily Star sunt uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac. Aceștia i-au făcut o prezentare spectaculoasă miliardarului român și au amintit că fostul jucător de tenis are mai mulți bani chiar și decât Michael Jordan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este cel mai bogat jucător de tenis care a existat vreodată și sunt toate șansele să nu fi auzit de el„, și-au început articolul jurnaliștii de la dailystar.co.uk.

Englezii, uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac

Britanicii au analizat în detaliu cum s-a îmbogățit Ion Țiriac, după Revoluție. În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

A înființat prima bancă privată din țară, care s-a dovedit a fi un succes răsunător și chiar l-a ajutat să devină ‘primul miliardar român’ și primul care a intrat pe lista bogaților întocmită de Forbes„, a amintit sursa citată anterior.

Englezii au amintit și de celelalte afaceri de succes ale celui mai bogat român și au ținut să precizeze că este mai bogat decât Michael Jordan, legenda din NBA. Au făcut și o eroare și au transmis că Țiriac ar fi proprietarul turneului Madrid Open. Fostul jucător a cedat însă, în 2021, licența turneului din capitala Spaniei în schimbul a 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Va mai primi alte 30 de milioane de euro până în 2024, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu americanii de la IMG.

Reclamă

Ion Țiriac a luat această decizie radicală, chiar dacă unica lui fiică, Ioana Țiriac, i-a cerut să nu facă așa ceva.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’. Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, confirma Ion Țiriac, anul trecut, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Daily Stars au amintit și de colecția de mașini și motociclete pe care o deține Ion Țiriac și care conține peste 400 de modele.

Singura fiică a lui Ion Ţiriac, imagine rară alături de tatăl său

Ioana Ţiriac, singura fiică a lui Ion Ţiriac, a postat o imagine rară alături de tatăl ei, în ziua în care miliardarul român a împlinit 84 de ani.

Cei doi apar îmbrăcaţi la patru ace şi mesajul Ioanei a fost unul simplu, format din numărul 84 şi o coroniţă. Este una dintre puţinele postări ale Ioanei, în care apare alături de tatăl ei.

Ioana Ţiriac a absolvit cu brio Facultatea de Economie din Miami. Fiica pe care Ion Ţiriac o are din relația cu egipteanca Sophie Ayad este de o frumuseţe ieşită din comun, după cum se poate observa în GALERIA FOTO DE MAI JOS.

Cine va moșteni averea uriașă a celui mai bogat român

Miliardarul a făcut declarații controversate. Fostul mare jucător de tenis a decis cine îi va moșteni averea uriașă pe care o are.

Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Reclamă

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă„, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și