Închide meniul

Charles Leclerc, exasperat de fanii care se strâng în fața apartamentului său: „Vă rog să îmi respectaţi intimitatea!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 aprilie 2023, 17:40

Charles Leclerc, exasperat de fanii care se strâng în fața apartamentului său: Vă rog să îmi respectaţi intimitatea!”

Charles Leclerc și-a prelungit contractul cu Ferrari

Charles Leclerc / Profimedia

Charles Leclerc este exasperat de fanii care se strâng în fața apartamentului său! Pilotul celor de la Ferrari le cere admiratorilor săi să îi respecte intimitatea, printr-o postare pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leclerc a precizat că adresa locuinţei sale a devenit recent publică şi că de atunci fanii au tot venit în faţa apartamentului său şi chiar au sunat la uşă.

Charles Leclerc, exasperat de fanii care se strâng în fața apartamentului său

Pilotul echipei Ferrari, Charles Leclerc, le-a cerut fanilor să îi respecte intimitatea şi să nu se mai strângă în faţa apartamentului său din Monaco, relatează bbc.com.

El a precizat că îi va saluta în continuare pe fani în locuri publice sau la circuitul de F1, dar faptul că se adună în faţa locuinţei sale reprezintă o limită care nu trebuie depăşită.

Lui Leclerc i-a fost furat ceasul anul trecut, în Italia, când poza pentru un selfie cu două persoane care purtau cască. Poliţia italiană a anunţat că a arestat patru persoane în legătură cu furtul.

Reclamă

„În ultimele luni, cumva adresa locuinţei mele a devenit publică, ceea ce a făcut ca oameni să se strângă în faţa clădirii în care este apartamentul meu, să sune la uşă şi să ceară să se fotografieze cu mine şi să le dau autografe. Sunt mereu bucuros să fiu alături de voi, dar vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să vă abţineţi de la a veni la mine acasă”, a notat Leclerc, pe Instagram Stories.

Charles Leclerc, dezamăgit după abandonul din Australia

Charles Leclerc s-a declarat dezamăgit după abandonul din Australia. Pilotul monegasc de la Scuderia Ferrari a fost nevoită să abandoneze chiar în primul tur, după ce monopostul său a fost acroșat de Lance Stroll.

„Sunt foarte frustrat, este de departe cel mai prost start de sezon de până acum. Am obținut doar 6 puncte în 3 curse, e foarte frustrant. Nu vreau să dau vina pe Lance pentru accident, cred că a fost un incident de cursă, dar în final eu nu mă aleg cu niciun punct din această cursă.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru moment, în loc să mă gândesc la obiective pe termen lung, cred că scopul meu este doar să termin o cursă fără penalizări sau fără orice alte incidente. Asta e prioritatea mea acum. Și din acel moment vom vedea ce putem face”, a declarat Charles Leclerc, potrivit autosport.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și