Închide meniul

Chefi la Cuţite, sezonul 10, debutează azi, la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Premieră maraton cu 4 ediţii consecutive

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2022, 8:24 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 18:25

Chefi la Cuţite, sezonul 10, debutează azi, la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Premieră maraton cu 4 ediţii consecutive

Sorin Bontea, flncat de Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Chefi la Cuţite, sezonul 10, debutează AZI, la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

  • Chefi la Cuţite, sezonul 10, debutează AZI, la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY
  • Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scătlătescu anunţă un sezon fabulos al show-ului

 

Chefi la Cuţite, sezonul 10, debutează AZI, la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Cel mai îndrăgit show culinar din România revine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: azi, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ascuțit cuțitele pentru cea mai intensă competiție într-un nou platou de filmare spectaculos, creat pentru a marca cei 10 ani de prietenie și rivalitate care-i leagă.

Chefi la Cuţite, sezonul 10, debutează AZI, la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

De la zona în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor, telespectatorii vor descoperi ”noua casă” Chefi la cuțite, cu decoruri ce dau grandoarea și strălucirea potrivite pentru un sezon special.

Reclamă

Un alt ingredient aparte al competiției aniversare este faptul că show-ul are pentru prima data două prezentatoare: Irina Fodor prezintă primele ediții Chefi la cuțite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu Covid-19.

Iar Gina Pistol revine în următoarele ediții, fiindu-le alături Chefilor și concurenților până în finală.

Reclamă

După premiera maraton, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 telespectatorii urmând să descopere noi provocări în desfășurarea competiției, farfurii spectaculoase, cea mai ascuțită luptă pentru amulete, invitați surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie.

Chefi la cuțite revine la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Sezonul 10 vine cu surprize

Cei trei Chefi au descoperit decorul nou al emisiunii ca pe un cadou aniversar, pentru a marca deceniul de prietenie și rivalitatate care îi leagă. Rememorând acești ani, Florin Dumitrescu a vorbit despre episoadele care l-au emoționat cel mai mult. ”Pentru mine, cele mai impresionante momente la Chefi la cuțite au fost atunci când au venit soția și fiicele mele de ziua mea. Au fost de două ori cu această ocazie la filmări.

A doua oară, când fetele mai crescuseră, au venit și cu un tort și mi-au cântat <La mulți ani!>. Deci cele mai emoționante momente tot cu familia le-am avut. Fiicele mele au crescut în același timp cu Chefi la cuțite. Am învățat în paralel să fiu tătic și Chef la Chefi la cuțite. Iar acum, ele au învățat deja că, dacă stăm să ne uităm până la finalul emisiunii, am câștigat un battle, iar dacă le trimit la culcare mai devreme, înseamnă că am pierdut acel battle”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toată susținerea de care se bucură acasă, Chef Dumitrescu este pregătit pentru cea mai aprigă confruntare: ”Țin scorul cu mare atenție: până acum, Sorin are supremația la sezoane, Cătălin e pe-aproape, însă la battle-uri și la farfurii, conduc detașat. Și îmi doresc foarte tare să câștig sezonul 10, pentru că e și o chestie de numerologie la mijloc: am câștigat sezoanele 2 și 5. Multiplicarea lui 5 cu 2 este 10, deci cumva este sezonul meu. Câștig sezonul ăsta. N-am cum să nu câștig sezonul ăsta!”.

Sorin Bontea e gata de o nouă confruntare cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Florin e cel mai tânăr, Cătălin e cel mai solid, iar eu sunt cel mai frumos. Cătălin e ca un magnet, atrage oamenii. Oriunde apare și orice ar face, toată lumea se adună în jurul lui. Această calitate aș fura-o de la el, dacă aș putea. Iar ca defect, e cam ursuz câteodată. Și încă ceva: el niciodată nu recunoaște dacă greșește. Știe că a greșit, dar întotdeauna găsește un contraargument: ori nu știm noi despre ce vorbim, ori nu vedem bine…

Mulți concurenți au crezut, de-a lungul timpului, că totul e mai ușor. Le-am spus: <Ați greșit emisiunea! Aici totul e pe bune.> Se vede că între noi competiția e reală. Iar sezonul 10 este de referință. Aniversăm un deceniu. Toți vrem să-l câștigăm. Eu am câștigat primul sezon, apoi sezonul patru, șase și opt. Acum zic că sezonul 10 e cu Bontea care-i și întrece!”, a spus şi Chef Sorin Bontea.

Si Cătălin Scărlătescu este gata de Sezonul 10 Chefi la cuţite

Sorin Bontea are această problemă: câteodată, nu știe să-și calibreze farfuriile. Și spune: <Farfuria mea e superbă, a ta e urâtă>. Dar apoi pierde! Iar Florin Dumitrescu se enervează prea rău. Și nu-l poți face pe Dumitrescu să greșească. Doar el se poate face pe el însuși să greșească, a spus Cătălin Scărlătescu.

Despre anii în care a câștigat trei trofee la întrecerea de pe ringul celor mai bune preparate Cătălin Scărlătescu vorbește cu emoție, amintindu-și de câțiva dintre competitorii cei mai talentați: Unul dintre concurenții cu care am rămas într-o legătură strânsă este Iulian Mitea. Băiatul acesta a muncit, muncește și va munci foarte mult în bucătărie. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a înțelege profesionalismul. Îmi amintesc și de Cătălin Banu, care a muncit cu mine o vară la mare și a reușit să devină un adevărat Chef într-un timp foarte scurt. Și cu Narcisa Birjaru m-am revăzut – când ne-am întâlnit era Chef la un restaurant mare de pe litoral.

Chefi la Cuţite, sezonul 10, debutează AZI, la ora 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marea premieră a noului sezon Chefi la cuțite, în această seară, la Antena 1
Media • 18 mart., 11:08
Marea premieră a noului sezon Chefi la cuțite, în această seară, la Antena 1. Jurații se înfruntă pentru prima amuletă
Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați
Media • 11 mart., 11:38
Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați! Ce se întâmplă în sezonul 13, la confruntările pe echipe
Noutățile lunii martie în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 1 mart., 15:35
Noutățile lunii martie în AntenaPLAY
Alex Mihoc, gata să gătească la nunta idolului Ianis Hagi
Extra • 23 oct., 22:44
Alex Mihoc, gata să gătească la nunta lui Ianis Hagi. Semifinalistul Chefi la cuţite i-a încântat deja pe Messi şi Mbappe
Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite
Media • 19 oct., 12:37
Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite. Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuţite