Închide meniul

Cheloo, de la Raliul Dakar la iUmor. Prin ce a trecut în Arabia Saudită: „Aveam un ritual”. E pregătit să facă show la iUmor, sezonul 12

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 20:49

Cheloo, de la Raliul Dakar la iUmor. Prin ce a trecut în Arabia Saudită: „Aveam un ritual. E pregătit să facă show la iUmor, sezonul 12

Cheloo și Mihai Ban, la AS.ro LIVE

AS.ro

Invitat de Cătălin Oprișan la emisiunea AS.ro LIVE, artistul a dezvăluit că s-a întors cu kilograme în plus din Arabia Saudită. În fiecare dimineață avea un ritual ieșit din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cheloo și Mihai Ban au fost la AS.ro LIVE

(Cătălin Oprișan: La două grade ai dormit?) Nu am dormit. Între 3 și jumătate și 4 mă trezeam și mă duceam la foc. Aveam un ritual… foc, primul mic dejun, al doilea mic dejun și dacă mai rămanea timp, al treilea mic dejun. Dimineața era o problemă pentru că nu îmi plăcea mâncarea deloc și am început să mănânc niște mizerii de cereale cu iaurt, zile întregi! Mă durea ficatul„, și-a amintit juratul iUmor.

Cheloo a recunoscut că detestă să facă fotografii. Cu greu este convins de fani.

(Cătălin Oprișan: Te-au supărat unii pe acolo?) Eu nu sunt supărăcios din fire (n.r. se amuză) Cheloo. Nu m-a deranjat nimeni. E foarte clar că, la un moment dat, îți iese pe nas (n.r. să faci poze). Când stabilești să nu mai ai răbdare, chiar nu mai ai. Eu detest să fac poze. Doar obligațiile…forțat, amenințat„, a recunoscut Cheloo.

iUmor revine cu sezonul 12, pe Antena 1

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1.

Reclamă

Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui jurat-surpriză care i se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și