Închide meniul
VIDEO

„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 10:54

„Chiar în halul ăsta? Opreşte! Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!

Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"

Ionel Ganea, scos cu forţa din maşină de poliţişti / AS.ro

Ionel Ganea a fost criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii, de la Arena Naţională. „Ganezu” a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti şi jandarmi, înaintea meciului România – Irlanda de Nord, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un scandal monstru în parcarea celui mai mare stadion din ţară. Fostul internaţional român nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost scos cu forţa din autoturismul în care mai era soţia şi copilul lui.

Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii

Prezent la meci, Ioan Andone a aflat ce s-a întâmplat şi a avut o reacţie vehementă. L-a arătat cu degetul pe Ionel Ganea pentru scandalul provocat.

Păcat! Nu știu ce are. Chiar în halul ăsta? Dacă îți spune Poliția să oprești, oprește, că nu se întâmplă nimic. Vii la meci, vii cu soția. Să te ia duba? E atât de urât! După Ilie Năstase și Lupu e un alt caz.

Oprește! Ce îți face? Îți ia carnetul. Și dai carnetul, asta e, ești pieton și mergi cu metroul. E păcat!„, a spus Ioan Andone în faţa jurnaliştilor.

Reclamă

Ionel Ganea a fost condus la Secţia 9 de Poliţie, dar a revenit la stadion după o oră. Fostul internaţional a surprins în momentul în care a ajuns la Arena Naţională.

Deşi a fost un car de nervi şi ameninţat cu cătuşele înaintea partidei dintre România şi Irlanda de Nord, Ganea a revenit la sentimente mai bune în momentul în care a revenit pe Arena Naţională. Ganea s-a salutat amical cu unul dintre poliţişti, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, şi chiar a afişat un zâmbet în momentul în care a văzut că este filmat.

Soţia lui Ionel Ganea a reacţionat după scenele halucinante de la Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuare.

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea, la câteva momente după incident.

Ionel Ganea a fost amendat şi a rămas fără permis

În urma scandalului provocat la Arena Naţională, Ionel Ganea a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 30 de zile. Mai mult, acesta a fost amendat.

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ, se menţionează în comunicat.

Brigada Rutieră a precizat că persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare 2650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare, fiind dispusă totodată şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile„, a anunţat Poliţia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și