Închide meniul
Foto

Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este

Reclamă

Publicat: 5 ianuarie 2024, 9:29

Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este

Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher

Laila Hasanovic poate sta lângă Michael Schumacher / Colaj Instagram/Profimediaimages

S-a aflat cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ea s-a alăturat unui grup extrem de restrâns de oameni care pot să îl vadă pe fostul campion din Formula 1, cel care a suferit un accident horror în urmă cu un deceniu. Laila Hasanovic este ultima persoană adăugată de Corinna Schumacher pe listă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laila Hasanovic este iubita fiului lui Michael Schumacher. Considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca, Laila a primit acceptul familiei de a sta lângă spetuplul campion din „Marele Circ”. Relaţia ei cu Mick Schumacher a fost oficializată în luna august a anului trecut.

Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher

Potrivit dailymail.co.uk, Laila Hasanovic a fost adăugată de curând pe lista restrânsă a celor care au dreptul de a sta lângă patul vedetei de 55 de ani. Soţia Corinna Schumacher, copiii Mick şi Gina-Maria şi câţiva apropiaţi mai pot sta lângă Michael Schumacher.

Laila Hasanovic este un cunoscut model. Are 275.000 de urmăritori pe reţelele sociale şi postează des imagini spectaculoase alături de iubitul ei Mick (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Surprinzător, ultimele fotografii le-a făcut chiar la schi!

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne învăluită în mister. Fostul mare campion a fost grav rănit într-un accident de schi la 29 decembrie 2013.

Reclamă

Mick Schumacher este şi el pilot de Formula 1, fiind rezervă la Mercedes AMG, după două sezoane petrecute la Haas. Ajuns la 24 de ani, Mick susţinea cu doi ani în urmă că ar da orice pentru a putea vorbi despre Formula 1 cu tatăl său.

Mick Schumacher: „Aş renunţa la tot doar pentru asta”

Cred că eu şi tata ne-am fi înţeles diferit acum. E simplu, pentru că vorbim aceeaşi limbă, limba care ţine de motorsport. Şi am fi avut atâtea despre care puteam vorbi. Asta e în capul meu în majoritatea timpului. Mă gândesc cât de tare ar fi fost să pot face asta, să vorbesc cu el despre Formula 1. Aş renunţa la tot doar pentru asta”, spunea Mick.

Michael (Schumacher) este acolo, aşa că nu-mi lipseşte”, a declarat Jean Todt, care i-a fost şef germanului la Ferrari timp de un deceniu (1996-2006), înainte de a-i deveni prieten. „Nu mai este Michael de altădată. Este o persoană diferită şi este magnific îngrijit de soţia şi copiii săi, care îl protejează. Viaţa lui este diferită şi am privilegiul de a putea împărtăşi momente cu el. Asta e tot ce trebuie să spun. Din nefericire, soarta l-a lovit în urmă cu zece ani şi nu mai este acel Michael pe care l-am cunoscut în F1”.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher a împlinit 55 de ani

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Michael Schumacher are doi copii cu Corinna Schumacher

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (24 ani) şi Mick (22 de ani). Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată în 2010 la peste 600 de milioane de euro.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și