Închide meniul

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere! Fostul internaţional a fost şi amendat

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 14:08

Reclamă
Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere! Fostul internaţional a fost şi amendat

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere

Ciprian Marica / Hepta

Ciprian Marica, preşedintele de la Farul, a rămas fără permis de conducere! Fostul internaţional nu va mai putea conduce pentru următoarele 30 de zile, şi de asemenea a fost şi amendat de către poliţişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica nu a aşteptat culoarea verde la semafor şi a trecut pe roşu, în nordul Capitalei.

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere

Pentru greşeala comisă în trafic, Ciprian Marica nu a trecut neobservat de către poliţişti. Fostului internaţional i-a fost suspendat permisul pentru următoarele 30 de zile, şi a primit şi o amendă în valoare de 1450 de lei. De asemenea, pe lângă faptul că a trecut pe roşu, în momentul în care a fost oprit de Poliţie, Ciprian Marica nu avea asupra s nici documentele prevăzute de lege.

„La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Poliţia, printr-un comunicat oficial.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Lăcătuş a rămas şi el fără permis de conducere

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală.

Incidentul a a avut loc vineri dimineaţă, fostul jucător stelist, în vârstă de 59 de ani, fiind suprins de poliţişti când nu a acordat prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, au declarat surse din Poliţie.

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul pentru 60 de zile. De asemenea, Marius Lăcătuş a fost amendat si cu 870 de lei.

Reclamă

”La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 870lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

9:53

Elias Charalambous, atac la adresa jucătorilor de la FCSB: „Penibili. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13, o vom face”

9:43

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și