Închide meniul
Video

Adrian Mutu, nedumerit de o declaraţie dată de Edi Iordănescu: „Mi se pare puţin ciudat!” Expertul Antena 1, avertisment înainte de România – Finlanda

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2022, 14:57

Adrian Mutu, nedumerit de o declaraţie dată de Edi Iordănescu

Captură Antena 1

Adrian Mutu, pus în încurcătură de o declaraţie dată de Edi Iordănescu după Bosnia – România 1-0. Selecţionerul României a declarat că îşi asumă responsabilitatea pentru rezultatul negativ de la Zenica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Responsabilitatea rezultatului este a mea, echipa a răspuns bine, incomparabil cu ce a fost în primul joc, am avut atitudine, altă determinare„, a fost declaraţia dată de Edi Iordănescu care l-a nedumerit pe Adrian Mutu.

Adrian Mutu, nedumerit de o declaraţie dată de Edi Iordănescu

Puţin ciudată declaraţia că „eu îmi asum după un meci pierdut”. Cu Bosnia nu înţeleg ce s-a întâmplat şi că atitudinea a fost cea corectă. Mi se pare puţin ciudat. Nu sunt două grupuri la echipa naţională: antrenorul şi jucătorii. Eu cred că ar trebui să fie un grup şi să vorbim mai mult de ce am putea face de a redresa echipa naţională. Nu de faptul că eu, despre mine ca antrenor şi despre jucători. Mi se par nişte discursuri care separă puţin taberele şi nu cred că este corect.

În multe momente am jucat de la egal la egal cu Bosnia şi poate că un rezultat de egalitate nu era aşa de surprinzător. Dar pe pe altă parte e normal ca selecţionerul Edi Iordănescu vede partea plină a a paharului, ca orice antrenor de altfel, şi încearcă să scoată maximum şi din acest eşec şi să transmită anumite mesaje opiniei publice„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Video cu rezumatul partidei Bosnia – România 1-0

Adrian Mutu, avertisment înainte de România – Finlanda

Adrian Mutu a lansat un avertisment înaintea partidei România – Finlanda, care se va disputa pe 11 iunie, de la 21:45, în direct la Antena 1 şi pe Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.as.ro.

Reclamă

Realitatea e că avem nevoie de puncte. Eu zic că în momentul în care după două meciuri ai 0 puncte şi te aşteaptă un meci ca Finlanda, care a fost egalată în ultimul minut de Bosnia. Bosnia este o echipă care, deşi noi am avut ocazii în prima repriză, le-am avut pe fondul unui joc nu tocmai bun al nostru. În repriza a doua jocul a fost echilibrat.

Când întâlneşti Finlanda, nu te aştepţi că e un joc pe care trebuie să îl câştigi neapărat. Avantajul nostru cel mai mare este că jucăm acasă, jucăm pe Giuleşti şi dacă va fi stadionul plin, îi va ajuta. Sperăm că România va câştiga acest meci. Depinde foarte mult de atitudinea lor pe teren, de faptul cum vor juca, de faptul cum vor alerga„, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României! Hai, România! În fiecare zi

Adrian Mutu este specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina. Adrian Mutu a fost la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

E foarte greu de exprimat în cuvinte, dar a îmbrăca tricoul echipei naționale a fost cea mai mare onoare și o mare responsabilitate să am posibilitatea de a reprezenta toți românii prin acest sport foarte frumos. Sper că am facut-o cu cinste, sper că v-ați bucurat! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la fiecare meci și sper să fiți în continuare alături de echipa națională„, a declarat Adrian Mutu.

Recomandări
  • Adrian Mutu, nedumerit de o declaraţie dată de Edi Iordănescu
  • România – Finlanda, 11 iunie, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și