Închide meniul

Claudio Caniggia, acuzat penal pentru abuz sexual agravat

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iunie 2023, 10:54

Claudio Caniggia, acuzat penal pentru abuz sexual agravat

Claudio Caniggia, acuzat penal pentru abuz sexual agravat

Claudio Caniggia, în tricoul Argentinei / Getty Images

Claudio Caniggia, vicecampion mondial în 1990 cu naţionala de fotbal a Argentinei, este acuzat penal pentru abuz sexual agravat, în urma acuzaţiilor formulate de fosta sa soţie Mariana Nannis şi trebuie să se prezinte în faţa unui judecător când va reveni din Spania, transmite EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caniggia, 56 ani, este urmărit penal în stare de libertate provizorie pentru delictul de abuz sexual agravat asupra Marianei Nannis, de către instanţa penală şi corecţională 18, reprezentată de judecătoarea Fabiana Palmaghini.

Claudio Caniggia, acuzat penal pentru abuz sexual agravat

În ciuda faptului că judecătoarea i-a ordonat lui Caniggia să informeze instanţa cu cinci zile înainte că vrea să părăsească teritoriul argentinian, fostul jucător a plecat în Spania pe 17 iunie.

Marţi, judecătorul i-a interzis lui Caniggia să lipsească timp de 90 de zile din Argentina fără autorizarea expresă a instanţei, iar în cazul în care doreşte să plece, trebuie să-l informeze cu 15 zile lucrătoare înainte. El trebuie să se prezinte în faţa judecătorului pe 8 iulie, a doua zi după revenirea din Spania.

În februarie 2020, Nannis a susţinut că în 2018 fostul ei soţ a violat-o într-o cameră de hotel din Buenos Aires.

Reclamă

În martie 2022, Caniggia a fost cercetat pentru aceste fapte, dar a negat acuzaţiile şi a descris ca false acuzaţiile fostei sale partenere, cu care a fost căsătorit de mai bine de 33 de ani.

Claudio Caniggia, finalist la Cupa Mondială 1990

Născut în Henderson, provincia Buenos Aires, pe 9 ianuarie 1967, Claudio Paul Caniggia şi-a făcut debutul fotbalistic în 1985 la River Plate, cu care a câştigat, printre alte titluri, Copa Libertadores şi Cupa Intercontinentală.

A mai jucat la Boca Juniors, Atalanta, AS Roma şi Benfica Lisabona, printre alte cluburi. Cu naţionala Argentinei a jucat finala CM 1990 din Italia şi a câştigat Copa America 1991.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și