Închide meniul
Foto

Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul său fiu! Suma infimă care reaprinde scandalul în familia lui „Blocnotes”

Reclamă

Publicat: 21 decembrie 2023, 11:48

Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul său fiu! Suma infimă care reaprinde scandalul în familia lui „Blocnotes”

Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul fiu

Claudiu Răducanu, alături de actuala soţie / Instagram

Claudiu Răducanu a fost chemat din nou în instanţă de propriul fiu. Fostul jucător al Stelei, care a împlinit 47 de ani la începutul acestei luni, nu are linişte în familie. „Blocnotes” se judecă chiar cu băiatul pe care îl are din prima căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Răducanu are mari probleme financiare şi a ajuns să fie chemat în instanţă chiar de copilul său, Armyn Claudio Andrei. Acesta primeşte o sumă infimă sub formă de pensie alimentară şi a cerut mai mulţi bani de la tatăl său.

Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul fiu

La începutul anului 2022 s-a reapris scandalul în familia fostului atacant. Fiul lui Claudiu Răducanu a cerut majorarea pensiei alimentare şi a avut câştig de cauză. Judecătorii i-au dat dreptate, dar i-au oferit numai 11 lei în plus.

Dispune majorarea pensiei de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului-reclamant şi în favoarea reclamantului-pârât Răducanu Armyn Claudio Andrei, de la 243,75 lei/lunar la 254 lei/lunar. Pronunțată de Judecătoria Craiova”, se arăta în soluția instanţei.

Armyna Claudio Andrei nu a fost de acord cu hotărârea judecătorului şi a intentat un nou proces. Potrivit cancan.ro, dosarul este înregistrat la Judecătoria Craiova, iar primul termen va fi la data de 23 ianuarie 2024.

Reclamă

După ce a fost implicat în scandalul cardurilor clonate din Mexic, Claudiu Răducan a devenit profesor de sport la o şcoală din Craiova, acolo unde şi locuieşte. Prima soţie i-a luat toţi banii şi aproape proprietăţile la divorţ, anunţă sursa citată anterior.

„Blocnotes” a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport Craiova. S-a recăsătorit în urmă cu patru ani, iar noua soţie i-a dăruit o fetiţă. Răducanu e campion cu Steaua, în sezonul 2000-2001 şi a jucat 3 ani pentru roş-albaştri, marcând 58 de goluri, în 92 de meciuri.

Claudiu Răducanu şi-a copleşit soţia cu declaraţii de dragoste

Fostul golgheter al României şi-a refăcut viaţa după divorţ şi şi-a găsit liniştea în braţele frumoasei Andreea (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Claudiu Răducanu o copleşeşte pe soţia sa cu declaraţii de dragoste. La fie care postare pe reţelele de socializare, Claudiu Răducanu îi spune cât de mult o iubeşte pe soţia sa.

Reclamă 4 / 0/3

Te iubesc„, „Te iubesc soţia mea scumpă” sau o simplă inimioară sunt cele mai frecvente mesaje pe care Claudiu Răducanu le postează la imaginile în care apare cu soţia sa, care este extrem de frumoasă şi întoarce toate privirile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și