Închide meniul

Clipe de coşmar pentru familia unei legende din Israel! Nepotul lui s-a luptat cu trei terorişti

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 15:09 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 14:18

Reclamă
Clipe de coşmar pentru familia unei legende din Israel! Nepotul lui s-a luptat cu trei terorişti

Clipe de coşmar pentru familia unui legende din Israel

Yossi Benayoun, războiul din Israel/ Colaj Profimedia

Clipe de coşmar pentru familia unei legende din Israel, anume Yossi Benayoun! Nepotul său a înfruntat trei terorişti care intraseră în casă, şi i-a omorât. Cumnatul fostului fotbalist a fost şi el rănit grav la braţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Israel s-a instalat starea de război, după ce statul a fost atacat de o grupare paramilitară numită Hamas. Sute de oameni au decedat, după conflictul care a început sâmbătă.

Clipe de coşmar pentru familia unei legende din Israel

Pentru oamenii din Israel a început un adevărat coşmar de sâmbătă noaptea. În acest conflict a avut de suferit şi familia lui Yossi Benayoun, fostul mijlocaş al lui Liverpool, Chelsea şi Arsenal.

Concret, conform publicaţiei One, citată de gsp.ro, familia surorii lui Benayoun a fost atacată de terorişti, şi a scăpat ca prin minune. Nepotul fostului mijlocaş din Premier League s-a luptat eroic cu aceştia, pentru a-şi salva familia.

Alţi trei terorişti au dat foc locuinţei, iar familia surorii lui Benayoun a fugit pe câmp, spre soldaţii israelieni care i-au salvat. Cumnatul fostului jucător a avut şi el de suferit după acest episod cumplit, fiind rănit grav la braţ şi operat.

Reclamă

Familia surorii lui Benayoun locuia în kibuţul Beeri, situat aproape de Fâşia Gaza.

Yossi Benayoun ar fi trebuit să pregătească meciurile naţionalei Israelului, acesta fiind director tehnic al federaţiei. Naţionala de la Tel Aviv ar fi trebuit să dispute două partide din preliminariile EURO 2024, însă, cel mai probabil, meciurile vor fi amânate pentru luna viitoare.

Yossi Benayoun este o legendă în Israel, având peste 100 de selecţii în naţională. Acesta a evoluat de-a lungul carierei la Liverpool, Chelsea, West Ham şi Arsenal, şi s-a retras din activitate în 2019, de la Beitar Jerusalem. Fostul mijlocaş are în palmares Europa League, câştigată alături de Chelsea, în 2013.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii străini au început să plece din Israel! Sunt şocaţi de situaţia ţării

Jucătorii străini au început să plece din Israel, ca urmare a situaţiei tensionate în care se află ţara. Fotbalişti de la Maccabi Tel Aviv sau Maccabi Haifa au început să părăsească ţara, imediat după ce s-a declanşat războiul.

Sâmbătă a fost ziua în care Israelul a fost atacat de organizaţia Hamas. Sunt peste 250 de victime, peste 100 de persoane sunt răpite, iar alte mii sunt date dispărute, sub ruinele clădirilor prăbuşite sau avariate.

Imediat s-a instalat starea de război, iar străinii au început să caute mijloace pentru a părăsi de urgenţă ţara. Şi cluburile din Israel le-au dat voie jucătorilor străini să plece din ţară.

În noaptea trecută, toţi stranierii lui Maccabi Haifa au plecat din ţară, iar cei de la Maccabi Tel Aviv le vor urma calea. Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, Robbie Keane, a plecat spre ţara natală, Scoţia. Acesta nu a vrut să vorbească despre fotbal, fiind şocat de situaţia în care se regăseşte Israelul: „Nu mă întrebaţi de fotbal! În Israel e război”, a declarat antrenorul scoţian, citat de gsp.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor Vezi toate știrile
Citește și