Închide meniul

Conor McGregor are mari probleme! Marele campion din UFC a fost arestat, după ce ”conducea periculos” prin Dublin. S-a ales cu dosar penal și riscă până la 6 luni de închisoare!

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 9:25 / Actualizat: 24 martie 2022, 11:09

Conor McGregor are mari probleme! Marele campion din UFC a fost arestat, după ce ”conducea periculos” prin Dublin. S-a ales cu dosar penal și riscă până la 6 luni de închisoare!

Conor McGregor a scris istorie în UFC

Profimedia

  • Conor McGregor are mari probleme
  • Marele campion din UFC a fost arestat în Dublin

Conor McGregor (33 ani) a fost arestat în Dublin, după ce gonea cu un super bolid de 170 de mii de euro. Marele campion din UFC are mai multe dosare penale din cauza ilegalităților din trafic și riscă până la 6 luni de închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conor McGregor este din nou în centrul atenției. Starul din UFC a fost arestat, după ce a fost prins în Dublin ”conducând periculos”. Irlandezul a fost dus la secție, iar acum riscă o amendă de până la 5.000 de euro, dar și 6 luni de închisoare.

Conor McGregor a fost arestat în Dublin

Conor McGregor a fost reținut în zona de vest a Dublinului, în timp ce se afla la volanul unui Bentley Continental GT, super bolid a cărui valoare ajunge la aproximativ 170 de mii de euro.

Reclamă

Seara trecută, poliția i-a reținut mașina lui McGregor, dar aceasta i-a fost returnată în scurt timp. Starului din UFC i s-a întocmit dosar penal.

Acesta a fost eliberat pe cauțiune și va trebui să apară, luna viitoare, în fața tribunalului districtual Blanchardstown. Acesta riscă până la 6 luni de închisoare.

Reclamă

”Un bărbat în vârstă de peste 30 de ani a fost arestat după ce a fost prins conducând periculos ieri seară, marți, 22 martie 2022.

Bărbatul a fost dus la secția Lucan Garda. El a fost eliberat și este așteptat în fața Tribunalului Districtual Blanchardstown la o dată ulterioară”au anunțat autoritățile, citat de The Sun.

Conor McGregor a vrut să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich

Războiul dintre Rusia și Ucraina o va lăsa pe Chelsea fără patronul care a băgat miliarde de euro în club în ultimii 20 de ani. Presa din Anglia a anunțat că Roman Abramovich a primit peste 200 de oferte să vândă clubul londonez.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea a ajuns și la Conor McGregor, care i-a anunțat pe fani că ia în calcul să cumpere gruparea de pe Satmford Bridge. Marele campion din UFC a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

”Chelsea se vinde pentru 3 miliarde. Hai s-o cumpărăm!”, a scris luptătorul.

Nu mai puțin de 3 miliarde de lire sterline (n.r. 3.6 miliarde de euro) aștepta Roman Abramovich în schimbul clubului în care a investit în ultimele aproape două decenii.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl "săltat" de lângă el de mai mulţi poliţişti
Extra • 23 mart., 13:22
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl „săltat” de lângă el de mai mulţi poliţişti! „Nu a contat”
Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Extra • 15 mart., 14:35
Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Lovitură dură încasată de „Bocciu”
Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa, după ce a fost testat de alcoolemie şi antidrog
Extra • 13 nov., 8:26
FOTO
Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa. A fost testat de alcoolemie şi antidrog. Decizia imediată luată
Ardie Savea, după ce Noua Zeelanda a bătut Irlanda, la Cupa Mondială, cu 20 de minute de inferioritate
Alte sporturi • 15 oct., 10:53
Ardie Savea, după ce Noua Zeelanda a bătut Irlanda, cu 20 de minute de inferioritate: „Nici nu mi-am dat seama”
Irlanda - Africa de Sud 13-8, în grupa României de la Cupa Mondială
Alte sporturi • 24 sept., 8:44
Irlanda – Africa de Sud 13-8, în grupa României de la Cupa Mondială