Închide meniul

Conor McGregor este acuzat de viol! Detalii teribile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2023, 9:02

Conor McGregor este acuzat de viol! Detalii teribile

Conor McGregor este acuzat de viol

Conor McGregor coboară dintr-o mașină / Profimedia Images

Conor McGregor este acuzat de viol! TMZ susţine că a obţinut copii după scrisorile trimise de un avocat către Conor Mc Gregor, echipa Miami Heat şi NBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform acestor scrisori, trimise de către avocatul Ariel Mitchell, incidentul s-a petrecut imediat după meciul al patrulea al finalei NBA, de la Miami, din Kaseya Center, unde Denver Nuggets s-a impus cu 108-95 în faţa lui Miami Heat.

Conor McGregor este acuzat de viol

McGregor a făcut parte din spectacolul construit în jurul meciului, luând parte la show şi stând chiar lângă teren.

Avocatul Ariel Mitchell îl acuză însă că mai târziu, în cursul serii, a agresat sexual violent o femeie, în interiorul unei băi pentru bărbaţi.

Mitchell susţine că McGregor a fost ajutat de oamenii de securitate angajaţi de NBA şi de Miami Heat, care au forţat-o pe femeie să intre în toaleta respectivă, unde se afla deja McGregor.

Reclamă

După ce a reuşit să scape de McGregor, femeia s-ar fi dus la poliţie, une a raportat agresiunea, apoi a căutat un avocat. În scrisorile trimise, avocatul Ariel Mitchell spune că victima caută să stabilească înţelegeri cu NBA, Miami Heat şi Conor McGregor, nedorind să se ajungă la litigii.

Reprezentanţii lui McGregor au declarat într-o declaraţie făcută joi dimineaţa că „Acuzaţiile sunt false. Domnul McGregor nu va fi intimidat”.

Acuzații șocante! Conor McGregor ar fi bătut o femeie

Nu e prima dată când Conor se confruntă cu asemenea acuzații. La începutul anului, irlandezul a fost acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii și picioarele la o petrecere pe yacht. Faptele sale au fost investigate de poliția din Spania și de cea din Irlanda. Conform informațiilor, au fost mai mulți martori la acel incident.

Reclamă 4 / 0/3

Evenimentul a avut loc în luna iulie, atunci când Conor și-a sărbătorit ziua de naștere în Ibiza. Petrecerea a avut loc la el pe yacht, o ambarcațiune de lux în valoare de zeci de milioane de dolari.

Femeie susținea că a fost luată la bătaie din senin de Conor, care a lovit-o foarte agresiv. ”Deodată a luat-o razna. M-am trezit că mă loveste cu piciorul în burtă iar apoi mi-a dat un pumn în față. A trebuit să sar în apă ca să scap cu viață, credeam că mă omoară. Avem mulți prieteni comuni, am fost șocată că mi-a făcut asta”, a spus femeia pentru presa din Spania.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Femeia spune că a fost părăsită în apă, la distanță mare de țărm. Conform declarațiilor date, aceasta a fost salvată de Paza de Coastă din Spania.

La acea vreme, femeia, care susține că se știe cu Conor din copilărie, crescând în același cartier, a depus plângere în Irlanda, când a ajuns acasă. Ancheta a fost oprită după ce s-a descoperit că femeia nu a depus plângere în Spania, dar investigațiile au fost reluate la cererea avocatului femeii.

În replică, avocatul lui Conor a spus că știe de ancheta deschisă în vară dar că aceasta nu a cotinuat din lipsă de probe, iar clientul său se declară nevinovat. Momentan, irlandezul nu a fost pus sub acuzare, dar poliția lucrează la acest caz.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și