Închide meniul

Acuzații șocante! Conor McGregor a bătut o femeie, aceasta a sărit de pe yacht ca să scape cu viață

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2023, 11:32

Acuzații șocante! Conor McGregor a bătut o femeie, aceasta a sărit de pe yacht ca să scape cu viață

ProfimediaImages

Conor McGregor, întâlnire cu Dustin Poirier după lupta din gala UFC 257

Acuzații șocante la adresa lui Conor McGregor. Irlandezul este acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii și picioarele la o petrecere pe yacht. Faptele sale sunt investigate de poliția din Spania și de cea din Irlanda. Conform informațiilor, sunt mai mulți martori la acest incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul a avut loc în luna iulie, atunci când Conor și-a sărbătorit ziua de naștere în Ibiza. Petrecerea a avut loc la el pe yacht, o ambarcațiune de lux în valoare de zeci de milioane de dolari.

Acuzații șocante: ”Dacă nu săream în apă mă omora!”

Femeie susține că a fost luată la bătaie din senin de Conor, care a lovit-o foarte agresiv. ”Deodată a luat-o razna. M-am trezit că mă loveste cu piciorul în burtă iar apoi mi-a dat un pumn în față. A trebuit să sar în apă ca să scap cu viață, credeam că mă omoară. Avem mulți prieteni comuni, am fost șocată că mi-a făcut asta”, a spus femeia pentru presa din Spania.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Femeia spune că a fost părăsită în apă, la distanță mare de țărm. Conform declarațiilor date, aceasta a fost salvată de Paza de Coastă din Spania.

La acea vreme, femeia, care susține că se știe cu Conor din copilărie, crescând în același cartier, a depus plângere în Irlanda, când a ajuns acasă. Ancheta a fost oprită după ce s-a descoperit că femeia nu a depus plângere în Spania, dar investigațiile au fost reluate la cererea avocatului femeii.

Reclamă

În replică, avocatul lui Conor a spus că știe de ancheta deschisă în vară dar că aceasta nu a cotinuat din lipsă de probe, iar clientul său se declară nevinovat. Momentan, irlandezul nu a fost pus sub acuzare, dar poliția lucrează la acest caz.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și