Închide meniul

Constantin Budescu și-a umplut un geamantan cu carne de porc: „Ce vrei dacă jucam în străinătate? Trebuia să facem masă românească!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2022, 23:22

Constantin Budescu și-a umplut un geamantan cu carne de porc: „Ce vrei dacă jucam în străinătate? Trebuia să facem masă românească!

Constantin Budescu, dezvăluire fabuloasă

Constantin Budescu, la grătar / Instagram

Constantin Budescu a povestit cum a umplut un geamantan cu carne de porc, pentru o masă mare, de sărbători. „Budi” juca atunci în străinătate și nu se putea abține de la mâncarea de acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu și-a petrecut o bună parte a carierei la echipe din afară. „Magicianul” era însă cu gândul tot acasă.

Constantin Budescu și-a umplut un geamantan cu carne de porc

Am luat provizii! Ce vrei dacă jucam în străinătate?! Trebuia să facem masă românească, ne-au prins sărbătorile pe-acolo. Ne-am descurcat, n-aveam treabă.

E mai mult o legendă cu sarmalele. Mai aveam și noi sifoanele noastre pe la Astra prin autocar și o mai arunc așa după meci că mă duc să mânânc sarmale. A ajuns la patronul nostru și m-a dat la televizor. Apoi toată lumea mi-a zis Sărmăluță! În afară de Sărbători, mai prind sarmale doar la nunți”, a spus Constantin Budescu, conform Fiță cu Adiță.

În afara României, Constantin Budescu a jucat la echipe din China și Arabia Saudită.

Reclamă

33 de ani are acum Budescu. A jucat ultima dată pentru FC Voluntari și FCSB.

Constantin Budescu și Gabriel Tamaș, show total la pescuit

Constantin Budescu și Gabriel Tamaș sunt șefi la pescuit. Cei doi prieteni au făcut senzație pe malul lacului.

Budescu și Tamaș s-au lăudat cu capturile lor pe rețelele sociale. „Cu fratele Gabriel Tamaș!„, a scris „Budi”, în descrierea fotografiei. La partida de pescuit au luat parte si Valentin Țicu și Simon Măzărache, ambii de la Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu, în prezent liber de contract, e așteptat să semneze cu Petrolul. „Budi” a jucat la Ploiești la începutul carierei, dar n-a apucat să evolueze pentru „lupii galbeni” în Liga 1.

Petrolul i-a transferat deja în această vară pe Lucian Dumitriu, Jair, Christian Irobiso, Gabriel Tamaș, Mirko Ivanovski, Gicu Grozav și Florin Borța.

Constantin Budescu cântă manele. Imagini demenţiale la o petrecere

Constantin Budescu cântă manele. Imagini demenţiale cu „Magicianul”: a luat microfonul s-a apucat să cânte manele la o petrecere la care a participat în ultima perioadă. Budescu s-a descurcat aproape la fel de bine ca pe terenul de fotbal.

Budescu poate urma o carieră în muzică după ce se lasă de fotbal. Fostul jucător de la FCSB a luat microfonul şi a dat recital la o petrecere. „Cât am să trăiesc, am să cheltui banii / Că ştiu c-am să mor, şi-mi vrea (n.r. – forma corectă e vor) rău duşmanii. Tu mie, tu mie, Doamne! Oooooo! Nu-mi lua zilele!„, sunt versurile dintr-o manea cântată de Adi de la Vâlcea şi pe care Budescu a făcut senzaţie.

 

Recomandări
  • Constantin Budescu și-a umplut un geamantan cu carne de porc
  • Dezvăluire fabuloasă a lui „Budi”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și