Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu, imagini demenţiale! A luat microfonul şi cântă manele: „Tu mie, tu mie, Doamne! Off, nu-mi lua zilele!”

Reclamă

Publicat: 20 iunie 2022, 18:11

Constantin Budescu, imagini demenţiale! A luat microfonul şi cântă manele: „Tu mie, tu mie, Doamne! Off, nu-mi lua zilele!

Constantin Budescu, imagini demenţiale. Cântă manele la o petrecere

Captură Tik - Tok

Constantin Budescu cântă manele. Imagini demenţiale cu „Magicianul”: a luat microfonul s-a apucat să cânte manele la o petrecere la care a participat în ultima perioadă. Budescu s-a descurcat aproape la fel de bine ca pe terenul de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu poate urma o carieră în muzică după ce se lasă de fotbal. Fostul jucător de la FCSB a luat microfonul şi a dat recital la o petrecere. „Cât am să trăiesc, am să cheltui banii / Că ştiu c-am să mor, şi-mi vrea (n.r. – forma corectă e vor) rău duşmanii. Tu mie, tu mie, Doamne! Oooooo! Nu-mi lua zilele!„, sunt versurile dintr-o manea cântată de Adi de la Vâlcea şi pe care Budescu a făcut senzaţie.

Constantin Budescu cântă manele. Imagini demenţiale la o petrecere

@tocilagiani #constantinbudescu #foryou #viraltiktok #viralvideo ♬ sunet original – Tocila Giani

EXCLUSIV | Constantin Budescu, vești excelente de la recuperare

Constantin Budescu are vești excelente de la recuperare și îi surprinde pe medici. „Budi” așteaptă oferta de la Petrolul, odată cu promovarea „lupilor galbeni” în Liga 1.

Budescu s-a rupt la început de aprilie şi medicii i-au dat 6 luni ca să revină. Dar el vrea mai repede, aşa ca e cel mai silitor elev la recuperare. „Este foarte bine, acum că deja sunt în adidași este excepțional. Sunt și înainte un pic, și cred eu că o să revin mai repede”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Lui Budescu îi expiră contractul cu Voluntari în vară. Iar visul lui e să joace cu Petrolul în liga întâi. „N-am apucat să joc în Liga 1 pentru ei, n-am apucat să joc pentru Petrolul nici pe noul stadion, așa ca mi-aș dori la un moment dat să joc și acolo”, a mai spus Budescu.

La 33 ani, Budescu nu ia în calcul să se retragă. El vrea să o ia pe urmele colegului Tamaş. „Cât de mulți ani, în jur la 40 de ani, acolo să ajung”, a încheiat Budescu.

„Trebuie să nu mai pot să merg ca să nu mai joc. În rest, am jucat cu toate nenorocirile, nu mai zic… injecții, antiinflamatoare”, spune mijlocaşul.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu, convins că se va întoarce mai puternic după accidentare

Constantin Budescu (33 ani) a trecut cu bine peste operație și trage tare să revină pe teren! Mijlocaşul nu poate trăi fără mingea care l-a transformat în „magician” nici la clinică, unde face recuperarea. „Abia la toamna va fi în formă maximă!”, spune doctorul care l-a operat.

Gabi Tamaș îl vrea pe Budescu la Petrolul

Gabi Tamaș a avut o reacție savuroasă după ce a semnat cu Petrolul. Fundașul venit de la FC Voluntari a glumit cu jurnaliștii, la prezentarea oficială. Tamaș a vorbit și despre naționala României, care a suferit 3 înfrângeri dureroase în campania din Liga Națiunilor.

Tamaș a promis că îl va lua după el la Petrolul și pe prietenul Constantin Budescu: „(N.r. – Îl aduci și pe Budescu după tine aici?) Bineînțeles! Budescu rebuie să vină. Mi-a zis că o să vină și el.”.

Budescu a spus în repetate rânduri că își dorește să revină la clubul din Ploiești, unde și-a început cariera.

Recomandări
  • Constantin Budescu, imagini demenţiale
  • „Magicianul” cântă manele

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și