Închide meniul
Foto

Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani! Imagini de senzaţie cu Mădălina şi starul Farului

Reclamă

Publicat: 20 februarie 2024, 12:45

Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani! Imagini de senzaţie cu Mădălina şi starul Farului

Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani

Constantin Budescu şi Mădălina Budescu / Colaj Instagram

Constantin Budescu a fost surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani. „Budi” şi-a sărbătorit ziua de naştere în familie, alături de Mădălina Budescu şi cei doi fii. Starul lui Gică Hagi de la Farul trece prin momente speciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a jucat de ziua lui. A fost titular în victoria obţinută de Farul în deplasarea cu Sepsi. Grameni a înscris golul de trei puncte pentru trupa „Regelui”, care a urcat pe locul 4 în Liga 1.

Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani

Revenit de la Sfântu Gheorghe, „Magicianul” a avut parte de o surpriză în momentul în care a intrat în casă. Soţia lui, Mădălina Budescu, i-a pregătit o petrecere surpriză. L-a aşteptat cu tort, baloane şi artificii.

Aşa cum era de aşteptat, tortul a fost personalizat. A avut mai multe mingi, o cupă şi o imagine cu Constantin Budescu în tricoul Farului.

@budescu_constantin10
Reclamă
#fypシ #tiktokromania🇷🇴pentrutine #foryou #happybirthday @BUDESCU_M_BEAUTY

♬ Happy Birthday to You – K.J.S

„Budi” este unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon ai campioanei en-titre. Are 5 goluri şi 7 pase decisive în cele 24 de meciuri din Liga 1. Budescu a mai reuşit 2 goluri şi 3 assist-uri în preliminariile Conference League.

Cu ce se ocupă Mădălina, femeia care i-a schimbat viaţa lui Constantin Budescu

Constantin Budescu şi Mădălina (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) s-au căsătorit în octombrie 2014, la Ploieşti. Naşul lui „Budi” a fost chiar fostul său coechipier de la Astra, Dani Coman.

Reclamă 4 / 0/3

La biserică am avut cele mai mari emoţii, am semnat cel mai important şi cel mai lung contract din viaţa mea. E un contract pe viaţă„, spunea internaţionalul român după ce şi-a dus aleasa inimii la altar.

Mijlocaşul lui Gică Hagi are doi copii, pe Patrick Nicolas şi pe Matias.

M-am schimbat în bine după ce m-am căsătorit, după ce-au venit copiii, sunt alt om. Chiar dacă par eu mai neserios și mai glumeț câteodată. Mi-ar plăcea ca băieții să-mi calce pe urme, dacă vor dori, însă nu-i voi obliga„, spunea Constantin Budescu într-un interviu pentru gsp.ro.

Mădălina Budescu se ocupă de salonul de înfrumuseţar. „Ideea a fost a soției, nu a mea, am ajutat-o cât am putut de mult și nu bucurăm că am reușit să deschidem acest salon„, a declarat atunci Budescu.

Eu mi-am dorit foarte mult acest lucru. Am considerat că este cazul să fac și eu altceva mai ales că ne-am mai liniștit cu plecările și suntem aproape de casă„, a precizat Mădălina Budescu pentru ph-online.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și