Închide meniul
Foto

Contract uriaş semnat de Georgina Rodriguez! Lovitura dată de partenera lui Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 19:25

Contract uriaş semnat de Georgina Rodriguez! Lovitura dată de partenera lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a semnat un contract uriaş

Georgina Rodriguez/ Instagram

  • Contract uriaş semnat de Georgina Rodriguez
  • Cât va încasa partenera lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a semnat un contract uriaş! Iubita starului lusitan va fi imaginea unei case de modă de lux, iar anunţul a fost făcut chiar de sud-americancă, pe pagina sa oficială de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo formează un cuplu din 2016, de pe vremea când femeia lucra într-un magazin de haine de lux. Ulterior, aceasta a devenit celebră în mediul online, având în prezent peste 46 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a semnat un contract uriaş

Georgina Rodriguez a acceptat să reprezinte un brand de lux, anume Elisabeta Franchi. Aceasta s-a arătat extrem de fericită de noua provocare, după cum se arată în mesajul postat pe contul ei oficial de Instagram: „Încântată să fiu prima care reprezintă Elisabeta Franchi la nivel global”, a transmis Georgina Rodriguez.

Reclamă

Pentru că a acceptat parteneriatul cu celebra companie, Georgina Rodriguez va fi plătită regeşte. Mai exact, conform presei din Anglia, partenera lui Cristiano Ronaldo va încasa aproximativ 400.000 de euro.

Această sumă ar putea creşte, în funcţie de alte clauze care au fost stipulate în contract, încă de la început. Ca un exemplu, dacă Georgina Rodriguez va purta hainele brand-ului pe care îl reprezintă la o şedinţă foto, sau la un eveniment de o mare amploare, aceasta va primi suma colosală de aproximativ 1 milion de euro. (Vezi galerie FOTO la finalul articolului)

Reclamă

La postarea prin care anunţă faptul că va reprezenta brand-ul de lux, Georgina Rodriguez a strâns peste 1,2 milioane de like-uri, şi aproape 4000 de comentarii.

Mesaj plin de emoţie al lui Cristiano Ronaldo pentru Georgina Rodriguez, de Valentine’s Day

Cristiano Ronaldo a avut un mesaj plin de emoţie pentru Georgina Rodriguez, de Valentine’s Day. Starul portughez a reacţionat pe contul său de Instagram, acolo unde are nu mai puţin de 548 de milioane de urmăritori. Atacantul care a împlinit 38 de ani în această lună i-a mulţumit iubitei lui.

Ronaldo şi-a arătat şi „faţa” mai puţin cunoscută, cea de familist. A avut un mesaj de dragoste pentru femeia cu care are doi copii, Georgina Rodriguez. Starul lusitan mai are trei copii cu mame surogat.

Reclamă 4 / 0/3

„Un Valentine’s Day fericit, iubita mea! Sunt atât de fericit să te am în viaţa mea!„, a scris Cristiano pe reţelele sociale. Postarea a adunat peste 6.5 milioane de aprecieri în primele 3 ore.

Ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo

S-a aflat ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez nu are voi în propria bucătărie din casă, deoarece nu știe să gătească deloc. Partenera acestuia susține că acesta este punctul slab al atacantului de la Al-Nassr.

„Cristiano este un tată super, și cel mai bun soț la care aș fi putut visa. Dar nu gătește. După ce te antrenezi toată dimineața, meriți să găsești o farfurie cu mâncare bună, preparată cu dragoste. Avem un bucătar chef, însă uneori mai gătesc și eu”, a declarat Georgina Rodriguez, într-un interviu citat de mundodeportivo.com.

Totodată, Georgina a dezvăluit că starul lusitan se ferește chiar să schimbe un bec în casă, deoarece nu vrea să riște o accidentare. În acest sens este susținut și de Georgina Rodriguez, care susține că partenerul ei are interzis și la acest fapt.

„Este imposibil, avem tavane atât de înalte… Dacă ai fi fost Cristiano Ronaldo, ai fi schimbat o lampă situată la șase metri înălțime față de podea? Mai bine nu. Ai grijă de tine și dedică-te pentru a fi cel mai bun la ceea ce faci. Mă voi ocupa de restul. Fac ca toate lucrurile să meargă bine, îmi place să am grijă de casa mea și de familia mea”, a mai adăugat Georgina Rodriguez.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Liga 1 • 3 apr., 18:30
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Ciprian Tătăruşanu, "distrus" de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez
Fotbal extern • 2 apr., 23:45
Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez
Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf
Fotbal extern • 30 mart., 23:04
Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf! Hat-trick şi 882 de goluri în carieră pentru CR7
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş