Închide meniul

Ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez nu are voie sa facă aşa ceva în propria casă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 13:34

Ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez nu are voie sa facă aşa ceva în propria casă

Ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo, în propria casă

Cristiano Ronaldo şi partenera sa, Georgina/ Profimedia

S-a aflat ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez nu are voi în propria bucătărie din casă, deoarece nu știe să gătească deloc. Partenera acestuia susține că acesta este punctul slab al atacantului de la Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au cunoscut în 2016, pe vremea când sud-americanca lucra într-un magazin de haine de lux. De atunci, cei doi formează un cuplu, și au împreună trei copii.

Ce i-a interzis Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a dezvăluit că Cristiano Ronaldo este un tată extrem de grijuliu și un soț atent, însă nu știe să gătească. Partenera lui CR7 a declarat că deși au propriul bucătar în casă, ea se mai ocupă uneori să mai pregătească ceva de mâncare.

În acest context, pe vremea când locuiau la Torino, și Cristiano Ronaldo evolua la Juventus, Georgina i-a interzis starului portughez să intre în bucătărie.

„Cristiano este un tată super, și cel mai bun soț la care aș fi putut visa. Dar nu gătește. După ce te antrenezi toată dimineața, meriți să găsești o farfurie cu mâncare bună, preparată cu dragoste. Avem un bucătar chef, însă uneori mai gătesc și eu”, a declarat Georgina Rodriguez, într-un interviu citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Totodată, Georgina a dezvăluit că starul lusitan se ferește chiar să schimbe un bec în casă, deoarece nu vrea să riște o accidentare. În acest sens este susținut și de Georgina Rodriguez, care susține că partenerul ei are interzis și la acest fapt.

„Este imposibil, avem tavane atât de înalte… Dacă ai fi fost Cristiano Ronaldo, ai fi schimbat o lampă situată la șase metri înălțime față de podea? Mai bine nu. Ai grijă de tine și dedică-te pentru a fi cel mai bun la ceea ce faci. Mă voi ocupa de restul. Fac ca toate lucrurile să meargă bine, îmi place să am grijă de casa mea și de familia mea”, a mai adăugat Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită, după ce a semnat cu Al-Nassr. Starul portughez în vârstă de 37 de ani are parte de condiţii „de şeic” pentru el şi familia lui. Au apărut detalii spectaculoase despre viaţa pe care o are CR7 la Riad.

Reclamă 4 / 0/3

Deţinătorul a cinci Baloane de Aur nu s-a uitat la bani şi a închiriat 17 apartamente în unul dintre clădirile emblematice de la Riad. S-a mutat în zgârie-norul Four Seasons cu toţi membrii familiei şi cu anturajul său. Cu toţii stau în etajele superioare, anunţă corrieredellosport.it.

Hotelul exclusivist este situat în Kingdom Center, într-un zgârie-nor de 267 de metri înălţime. Sursa citată anunţă că Ronaldo achită, lunar, o sumă uriaşă pentru cele 17 apartamente: 285.000 de euro! Al-Nassr îi plăteşte această sumă în numai 12 ore de contract.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez şi copiii lor beneficiază de condiţii de lux. Au chiar şi un cinematograf personal şi o sală multimedia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și