Închide meniul

Cornel Dinu a fost externat! Legenda lui Dinamo, prima reacție după ce a stat aproape o lună în spital

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 23:24

Reclamă
Cornel Dinu a fost externat! Legenda lui Dinamo, prima reacție după ce a stat aproape o lună în spital

Cornel Dinu a fost externat!

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu a fost externat! Legenda lui Dinamo a oferit și prima reacție, după ce a fost internat timp de aproape o lună, ca urmare a unei operații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a părăsit Spitalul de Urgență „Elias”, acolo unde a fost internat ca urmare a problemelor la șold, motiv pentru care a fost și operat.

Cornel Dinu a fost externat!

După ce s-a întors acasă, Cornel Dinu a oferit și prima reacție și a dezvăluit care este starea sa de sănătate.

„(Cum vă simțiți?) Acceptabil! Ieri (n.red marți) m-am întors acasă. Ce urmează? Recuperare și răbdare”, a spus Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Nu a fost pentru prima dată în acest an când Cornel Dinu a ajuns la spital. În luna aprilie, legenda clubului Dinamo a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, pentru a se opera la piciorul stâng. Totuși, intervenția de la momentul respectiv a fost amânată, din cauza faptului că „Procurorul” s-a îmbonlăvit de COVID-19.

Reclamă
Reclamă

Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României

Cornel Dinu e încântat de un jucător al României. „Procurorul” l-a comparat pe Andrei Raţiu cu un fost mare fotbalist din era lui Cruyff la Ajax, Ruud Krol, cel care a câştigat 3 Ligi ale Campionilor cu „lăncierii”.

Raţiu e pe radarul mai multor echipe tari din Europa, iar cota lui a crescut vertiginos. Dacă în iulie, Sonic era cotat la 1.4 milioane de euro, la ultimul update de pe Transfermarkt cota lui a ajuns la 4 milioane de euro. Asta după ce fundaşul de 26 de ani a avut evoluţii convingătoare la echipa naţională şi la Rayo Vallecano.

„Andrei Rațiu este un jucător deosebit, puternic. După părerea mea, ca forță, îmi aduce aminte de Krol, care juca în echipa mare a Olandei lui Cruyff.

Reclamă

Este un jucător care îmbină forța cu tehnicitatea, și mai ales combină eficient jocul defensiv cu jocul de construcție și cu apariția la finalizare. Lovește destul de bine balonul, fiind capabil nu doar de pătrunderi, ci și de finalizări”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Andrei Raţiu este tot mai aproape de un transfer. Spaniolii au anunţat faptul că internaţionalul român nu a fost „uitat” de către cei de la Villarreal, formaţie care vrea să-l transfere definitiv în iarnă.

Andrei Raţiu a mai fost în „curtea” lui Villarreal, echipă de care s-a despărţit în 2021. La momentul respectiv, Huesca l-a transferat pe fundaşul român, iar în urmă cu un sezon, acesta a semnat cu Rayo Vallecano.

„Villarreal nu l-a uitat pe Andrei Rațiu„, titrează publicaţia spaniolă Fichajes, care menţionează că fundaşul naţionalei României mai are contract cu Rayo Vallecano până în 2028.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și