Închide meniul

Corpul lui Christian Atsu a fost găsit! Fotbalistul nu a supraviețuit cutremurului din Turcia

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2023, 10:21 / Actualizat: 18 februarie 2023, 17:00

Reclamă
Corpul lui Christian Atsu a fost găsit! Fotbalistul nu a supraviețuit cutremurului din Turcia

Corpul lui Chrstian Atsu a fost găsit

Christian Atsu, într-un meci pentru Newcastle / Profimedia

Agentul lui Christian Atsu, Nana Sechere, a confirmat, sâmbătă, că corpul fotbalistului lui Hatayspor a fost găsit sub ruinele blocului în care locuia, după lungi căutări care s-au întins mai bine de o săptămână. Jucătorul nu a supraviețuit cutremurului devastator din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atsu a decedat la vârsta de 31 de ani, sub dărâmăturile locuinței sale, distrusă de cutremurul din 6 februarie.

Corpul lui Chrstian Atsu a fost găsit

„Cu cea mai grea inimă trebuie să anunțăm că, din păcate, trupul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață. Cele mai profunde condoleanțe se adresează familiei și celor dragi.

Aș dori să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor pentru rugăciuni și sprijin.

Solicit ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, ca toată lumea să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a transmis Nana Sechere, pe Twitter.

Reclamă

Și Hatayspor a emis un comunicat după confirmarea decesului fotbalistului.

„Înmormântarea jucătorului nostru Christian Atsu, care și-a pierdut viața sub dărâmături, va avea loc în orașul său natal din Ghana. Nu te vom uita, Atsu. Pacea fie asupra ta, om frumos. Nu există cuvinte care să descrie tristețea noastră. Odihnește-te în pace, Atsu!”, a transmis Hatayspor.

Reclamă 4 / 0/3

Cine a fost Christian Atsu

Internaţionalul ghanez Atsu s-a alăturat echipei Chelsea în 2013, iar din 2017 a evoluat la Newcastle.

A rămas la club până în 2021, înainte de a se muta în Orientul Mijlociu, de unde s-a întors apoi în Europa anul trecut, pentru a semna cu Hatayspor.

Atsu a marcat primul său gol pentru club pe 5 februarie, cu o zi înainte de cutremur, în victoria cu 1-0 în faţa celor de la Kasimpasa, în minutul 90+7.

Dezvăluiri teribile după dispariția Christian Atsu

Fatih Ilek a declarat la un post de radio turc că Christian Atsu avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Kasimpașa.

„Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie”, a povestit Ilek, citat de news.ro.

Bilanţul oficial al victimelor din Turcia se ridică în prezent la 38.044 de morţi, ceea ce face din cutremurul de săptămâna trecută cel mai grav dezastru din istoria modernă a Turciei. Însă este de aşteptat ca acest număr să crească vertiginos, având în vedere că în jur de 264.000 de apartamente au fost distruse în urma cutremurului, iar multe persoane sunt încă de negăsit.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și