Închide meniul

Craig Bellamy, fost jucător la Liverpool și Manchester City, a pierdut 25 de milioane de dolari: „Am trăit ca un condamnat la moarte, toți banii s-au dus!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 11:18

Craig Bellamy, fost jucător la Liverpool și Manchester City, a pierdut 25 de milioane de dolari: Am trăit ca un condamnat la moarte, toți banii s-au dus!”

Craig Bellamy, fost jucător la Liverpool și Manchester City, a pierdut 25 de milioane de dolari

Craig Bellamy / Profimedia

Craig Bellamy, fost jucător la Liverpool și Manchester City, a pierdut 25 de milioane de dolari și a ajuns la falit. Povestea fostului fotbalist este una dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualmente antrenor secund la Burnley, în liga a doua engleză, Craig Bellamy a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre modul în care a ajuns să trăiască, după ce a pierdut toți banii strânși din fotbal.

Craig Bellamy, fost jucător la Liverpool și Manchester City, a pierdut 25 de milioane de dolari: „Am trăit ca un condamnat la moarte, toți banii s-au dus!”

Craig Bellamy, ajuns la 43 de ani, a fost una dintre cele mai bune extreme galeze din Premier League. El a bifat aproape 300 de meciuri în cel mai important campionat din lume și a strâns 78 de selecții pentru naționala Țării Galilor. În tricoul acesteia a reușit să înscrie 19 goluri.

În cariera de fotbalist a reușit să strângă o sumă frumoasă de bani, jucând la echipe importante precum Norwich, Coventry, Newcastle, Celtic, Blackburn, Liverpool, West Ham, Manchester City și Cardiff. Totuși, cele 25 de milioane de dolari adunate nu au fost de ajuns pentru Craig Bellamy, care a pierdut banii în numai câțiva ani.

Am trăit în ultimii 5-6 ani ca un condamnat la moarte, așteptam ca cineva să vină să încheie totul. Îmi imaginam că ușa celulii se va deschide și cineva va spune: `Astăzi e ziua!` Nu puteam să fac nimic. Toți banii pe care i-am câștigat din fotbal, s-au dus.

Reclamă

Oamenii cred că fotbaliștii ar trebui să știe ce să facă cu bani. Dar de unde să știu? Am renunțat la școală când aveam 15 ani. Mă simțeam ca un idiot. Nu am băut totuși și nu am pierdut banii la jocuri de noroc, dar poate era mai bine dacă îi pierdeam în acest mod.

Din punct de vedere financiar, nu am niciun viitor. Mă doare, nu pot să mai am nimic, totul a dispărut. Vreau ca asta să fie un avertisment pentru alți fotbaliști. Să verifice totul, să se asigure că oamenii care-i sfătuiesc sunt de încredere”, a spus Craig Bellamy, potrivit Daily Star.

Fostul fotbalist a pierdut suma uriașă de bani din cauza mai multor afaceri greșite. Craig Bellamy și-a investit banii în clădiri de birouri, reustaurante de lux, însă nimic nu a fost un succes.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, ascultând de așa-ziși sfătuitori, galezul a participat la o schemă piramidală. Actualmente, fostul fotbalist nu deține nici măcar o mașină și locuiește într-un apartament care îi este pus la dispoziție de Burnley, clubul la care este antrenor secund în prezent.

Carlo Ancelotti, despre viitorul său: „Naționala Braziliei mă apreciază, dar vreau să-mi duc contractul cu Real Madrid până la final”

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său. Tehnicianul celor de la Real Madrid este văzut drept viitorul selecționer al naționalei Braziliei, însă italianul a recunoscut că momentan se gândește doar la contractul pe care îl are cu formația din Madrid.

Real Madrid este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe Chelsea pe 12, respectiv 18 aprilie.

„Echipa este bine. Internaționalii și-au revenit bine și suntem pregătiți să facem față acestei părți a sezonului. Lucrul rău a fost accidentarea lui Mendy, dar vom munci pentru a o rezolva.

Nu sunt surprins că există aceste zvonuri (n.r. în legătură cu preluarea naționalei Braziliei). Nu mă afectează, nu mă îngrijorează. Sunt încă aici până când Real Madrid îmi va permite să fiu aici. Sunt foarte bine și simt dragostea președintelui, a suporterilor și a jucătorilor. Avem două luni rămase din acest sezon și apoi sper să putem continua.

Realitatea este că naționala Braziliei mă apreciază și mă bucură acest lucur, îmi dă mari speranțe, dar trebuie să respect contractul pe care îl am la Real Madrid”, a declarat antrenorul italian, potrivit presei din Spania.

Carlo Ancelotti mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2024.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și