Închide meniul

Franţa, Portugalia şi Belgia, primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024! Mbappe şi Ronaldo, decisivi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 23:49

Reclamă
Franţa, Portugalia şi Belgia, primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024! Mbappe şi Ronaldo, decisivi

Franţa, Portugalia şi Belgia, primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024

Colaj Profimedia

Franţa, Portugalia şi Belgia sunt primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024! Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo au făcut show în Olanda – Franţa 1-2 şi Portugalia – Slovacia 3-2. Astfel, Franţa, Portugalia şi Belgia sunt primele echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a făcut un meci magnific cu Olanda şi a reuşit o dublă de senzaţie. Naţionala lui Didier Deschamps s-a impus cu 2-1.

Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo şi-au calificat naţionalele la EURO 2024

Kylian Mbappe a devenit al 4-lea cel mai bun marcat din istoria reprezentativei Franţei. A marcat 42 de goluri şi mai este depăşit doar de Olivier Giroud (54), Thierry Henry (51) şi Antoine Griezmann (44).

Cristiano Ronaldo a fost şi el decisiv în partida care a calificat-o pe Portugalia la turneul final din Germania. Ronaldo a reuşit şi el o dublă de senzaţie în victoria pe care naţionala lui Roberto Martinez a obţinut-o cu Slovacia.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a ajuns la 125 de goluri marcate la naţionala Portugaliei. A reuşit această performanţă în 201 de meciuri. Are şi 44 de pase decisive la prima reprezentativă. În total CR7 a ajuns la 857 de goluri. Portughezii au declanşat deja sărbătoarea calificării.

Belgia este a treia naţională care s-a calificat la EURO 2024. Belgienii s-au impus cu 3-2 în deplasarea din Austria şi au obţinut deja calificarea. Lukaku a reuşit să marcheze un gol în victoria din Austria.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele serii din preliminariile EURO 2024

Etapa următoare se află anunţă o luptă infernală între Grecia şi Olanda, meci care va decide ocupanta locului 2 din grupa Franţei. Grecii s-au impus cu 2-0 în deplsarea de la Irlanda. Luxemburg speră în continuare la o calificare miraculoasă la EURO 2024, după ce a reuşit un egal în deplasarea din Islanda. Bosnia a câştigat în deplasare la Leichstenstein, scor 2-0.

  • Estonia – Azerbaidjan 0-2
  • Austria – Belgia 2-3
  • Irlanda – Grecia 0-2
  • Islanda – Luxemburg 1-1
  • Liechtenstein – Bosnia 0-2
  • Olanda – Franţa 1-2
  • Portugalia – Slovacia 3-2
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și