Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, dezvăluiri geniale despre Gigi Becali: „Mai e o caterincă, dar îi zic: ‘Lasa-mă, naşule! Nu mai vorbim!'” Cine e „tăticul” omului de afaceri

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 februarie 2023, 12:08

Cristi Borcea, dezvăluiri geniale despre Gigi Becali: „Mai e o caterincă, dar îi zic: ‘Lasa-mă, naşule! Nu mai vorbim!'” Cine e „tăticul” omului de afaceri

Gigi Becali a fost naşul de cununie al lui Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican

Colaj Hepta

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri geniale despre relaţie pe care o are cu Gigi Becali, cel care i-a fost naş de cununie la nunta cu Alina Vidican. Cristi Borcea are o relaţie foarte bună cu patronul de la FCSB şi dezvăluit cum e „tachinat” în continuare de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi soţia sa, Luminiţa, au fost naşii de cununie a lui Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican. (IMAGINI CU ALINA VIDICAN ÎN GALERIA FOTO) Ulterior, Cristi Borcea a divorţat şi s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Borcea a păstrat relaţiile cu Gigi Becali şi chiar se tachinează din cauza fotbalului.

Cristi Borcea, dezvăluiri geniale despre Gigi Becali

Un sufletist, un conducător, unic conducător, în tot ce face, mai ascultă păreri, dar el își ia deciziile lui. Credincios, extraordinar de credincios. A făcut lucruri extraordinare, pe care nu le-a făcut niciun român. Multe donații, și de multe nu se știe.

Nu se știe cât bine face. Este nașul meu, m-a cununat. De fotbal, mai e o caterincă, cu Dinamo, dar îi zic lasă-mă, nașule, nu mai vorbim de Dinamo. (n.r. – Patrick Borcea, la Dinamo) Până nu se face stadionul, nu se poate. Nu ca să conducă Dinamo”, a spus Cristi Borcea, în podcastul Fiță cu Adiță.

De asemenea, Cristi Borcea a avut cuvinte de laudă şi pentru Dumitru Dragomir, cel pe care îl consideră ca pe un „tată” în fotbal.

Reclamă

„M-a crescut de la 16 ani, eram la Victoria. E tăticul meu! Ce pot să spun, toți l-au hulit, dar uite pe vremea aia, Mitică Dragomir, cine putea să țină în frâu, eram eu, Nețoiu, Iancu, Copos, Gigi Becali, Mititelu, Porumboiu, Pinalti, Chivorchian, Marius Stan, Penescu.

În momentul în care a fost el, aveam echipe care mergeau constant în grupele europene, intrau direct în Liga Campionilor.

Și acum, la 76 de ani, tot vitalitatea aia o are. Ce i-au făcut la fotbal, că l-au dat afară, i-au făcut un bine! L-au făcut mai bogat cu 30-40 de milioane (n.r. – de euro). Ceea ce face este de admirat, să dea Dumnezeu să putem și noi să facem măcar 70-80% din ce face nea Mitică. Are o vitalitate și o putere de muncă extraordinară”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a rămas cu traume: „Nu mai sunt întreg la cap!”

Cristi Borcea a rămas cu traume după perioada petrecută în închisoare. Milionarul român trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo București se află la cea de-a 3-a căsnicie și se simte împlinit alături de fostul fotomodel. Cei doi și-au unit destinele în 2018 și au 3 copii împreună.

Chiar dacă are o familie superbă și se simte liniștit în jurul celor dragi, Cristi Borcea a recunoscut că a rămas cu probleme din cauza perioadei din spatele gratiilor.

Borcea a stat 4 ani și 4 luni în închisoare, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor. Omul de afaceri a fost eliberat condiționat în iulie 2018, iar de atunci viața lui s-a schimbat radical.

„A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră (n.r. – la închisoare)! Asta e, bine că am trecut”, a mai declarat Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și