Închide meniul
Foto

Cristi Borcea și cel mai negru moment din viața sa: „Asta m-a făcut să am operații pe cord deschis!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2022, 21:24

Cristi Borcea și cel mai negru moment din viața sa: „Asta m-a făcut să am operații pe cord deschis!”

Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost patronul lui Dinamo / MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea și cel mai negru moment din viața sa. Fostul patron al lui Dinamo duce o viață frumoasă și liniștită alături de noua sa soție, Valentina Pelinel, însă lucrurile n-au fost întotdeauna strălucite pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a dezvăluit clipele extrem de dificile prin care a trecut la începuturile sale în fotbal. Din cauza acestui sport, Cristi Borcea s-a consumat foarte mult pe plan mental, ajungând să aibă probleme grave de sănătate.

Cristi Borcea și cel mai negru moment din viața sa: „Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani!”

Milionarul român a povestit cum a ajuns să aibă „operații pe cord deschis la 41 de ani”. În ciuda obstacolelor care i-au ieșit în cale, Borcea nu regretă nimic și se bucură de viața sa.

„Când am pierdut primul campionat în sezonul 1998/1999, am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc. Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile.

N-am regretat nici când am făcut operația pe cord, nici când am pierdut campionate, nici când am ratat calificarea în Champions League, nici când am fost la pușcărie 5 ani și jumătate.„, a povestit Cristi Borcea, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Reclamă

Borcea, dezvăluiri uimitoare: „De trei ori am rămas fără bani!”

Chiar dacă acum deține o avere uriașă și își poate îndeplini aproape orice dorință, Cristi Borcea nu uită de perioada neagră din viața sa, când ajunjese falit.

Chiar și în acele momente de cumpănă, soțul Valentinei Pelinel spune că nu s-a temut de sărăcie și a muncit ca să ajungă unde este astăzi.

„Mi-a plăcut fotbalul de mic. De trei ori am rămas fără bani. Am vândut apartamentul cu 4 camere din Centrul Civic. Au fost momente în care am rămas fără bani.

Reclamă 4 / 0/3

Am vândut mașinile, mi-am luat Dacia și zic… tot la butelii trebuie să ajung. Am luat din nou o mașină de 40 de butelii și cu ea am reușit. Nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult.”, a mai declarat Cristi Borcea, pentru sursa citată.

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil

Cristi Borcea a anunţat că nu va mai face al 10-lea copil. Fostul acţionar de la Dinamo a luat această decizie împreună cu soţia sa, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Omul de afaceri a anunţat că se va opri aici. Nu vrea să îl facă pe al 10-lea copil.

Le-am făcut și eu pe toate și am trecut prin toate. Am făcut patru copii în pușcărie, îți dai seama… nouă copii în total. Da, am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.

Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Borcea are nouă copii cu patru femei, Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani) fiind cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri se află la a treia căsnicie. Înainte, el a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și