Închide meniul
Foto

Cristi Chivu împlineşte 43 de ani! Declaraţia supremă de dragoste primită de la Adelina, superba sa soţie

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2023, 11:33

Cristi Chivu împlineşte 43 de ani! Declaraţia supremă de dragoste primită de la Adelina, superba sa soţie

Cristi Chivu împlineşte 43 de ani! Declaraţia supremă de dragoste primită de la Adelina, superba sa soţie

Hepta

Cristi Chivu împlineşte 43 de ani, iar cel mai emoţionant mesaj a venit din partea soţiei sale. Chivu este unul dintre cei mai buni jucători din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina Chivu a postat un mesaj emoţionant pentru soţul său, chiar în ziua în care acesta împlineşte 43 de ani. Adelina a postat o imagine în care se sărută cu soţul său, la care a adăugat un mesaj emoţionant. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO)

Cristi Chivu împlineşte 43 de ani! Declaraţia supremă de dragoste primită de la Adelina, superba sa soţie

„O viata asa! La multi ani, iubirea mea!”, a scris Adelina. Cristi Chivu este unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria României, iar în prezent este antrenorul echipei U19 de la Inter Milano.

Cristi Chivu şi-a început cariera la CSM Reşiţa. A jucat apoi pentru Universitatea Craiova, de unde a făcut pasul la Ajax. După patru ani în care a îmbrăcat tricoul „lăncierilor”, a ajuns la AS Roma. În 2007 a fost transferat de Inter, echipă pentru care a scris istorie. Pe Meazza a devenit de 3 ori campion în Serie A. În 2010 a reuşit cea mai importantă performanţă şi a câştigat UEFA Champions League. De asemenea, Cristi Chivu a fost căpitanul naţionalei României, pentru care a jucat 75 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

Cristi Chivu, despre regretul carierei

În ultimul său sezon la Ajax, Cristi Chivu ajungea alături de „lăncieri” până în sferturile UEFA Champions League. Fostul fundaş susţine că echipa din care făcea parte la momentul respectiv, antrenată de Ronald Koeman, era foarte tânără, însă a avut un parcurs formidabil în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Reclamă

Ajax era eliminată în sferturi de AC Milan, după un gol marcat de italieni în ultimul minut al returului. Cristi Chivu susţine că încă nu a putut depăşi acest moment, fiind unul dintre regretele carierei sale de jucător.

„O echipă senzațională care, deși era tânără, aproape a ajuns în semifinala Champions League. Sunt puține momente din cariera mea în care mă uit în spate și spun: ‘la dracu’, iar acesta este unul dintre ele. Este o rană adâncă ce va rămâne mereu în inima mea, în creier, oriunde, e teribil, am fost atât de aproape.

În același timp ești mândru de asta, dar e multă dezamăgire pentru că am fost extrem de aproape să ajungem în semifinală. Pentru majoritatea dintre noi era prima dată când jucam la nivelul acela. Eram ambițioși, aveam echipă bună, cu multă calitate, dar nu știam cum ar trebui să reacționăm sub presiune”, a declarat Cristi Chivu, într-un videoclip postat de Ajax pe contul oficial.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și