Închide meniul
Foto

Cristi Pulhac a dat chefurile din cluburi pe viața de familie: „Gândul meu e mereu acasă!” Ce spune despre frumoasa lui soție

Antena Sport Publicat: 28 august 2023, 12:11

Reclamă
Cristi Pulhac a dat chefurile din cluburi pe viața de familie: „Gândul meu e mereu acasă!” Ce spune despre frumoasa lui soție

Cristi Pulhac a dat chefurile din cluburi pe viața de familie

Cristi Pulhac și soția lui, Raluca/ Instagram

Cristi Pulhac a dat chefurile din cluburi pe viața de familie. Fostul jucător al lui Dinamo a dezvăluit că a devenit un familist convins de când a devenit tată. Acesta a oferit declarații și despre frumoasa lui soție, Raluca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac a fost unul dintre cei mai rebeli fotbaliști, însă Raluca „l-a cumințit”. Cei doi sunt părinții unui copil care a venit pe lume chiar înainte de Crăciun. Aris Cristian îl cheamă pe fiul lui Cristi Pulhac și al Ralucăi.

Cristi Pulhac a dat chefurile din cluburi pe viața de familie

Cristi Pulhac a dezvăluit că rolul de tată îl prinde perfect, și este foarte bucuros de familia pe care o are alături de Raluca. De când a devenit tată, nu se mai pune problema ca fostul jucător să petreacă până în zori, dezvăluind că gândul îi este mereu acasă, la fiul său Aris.

De asemenea, Pulhac a mai mărturisit că și-a dorit foarte mult să aibă un copil alături de Raluca, și au așteptat momentul potrivit pentru asta.

Cristi Pulhac a mai declarat că după venirea pe lume a fiului său, nu mai poate face toate lucrurile pe care le făcea înainte, însă este extrem de bucuros de faptul că este tată.

Reclamă

„Eu și Raluca suntem foarte atenți cu copilul. Îți dai seama, nu mai simt la fel, oriude mă duc, gândul meu acasă. Ne bucurăm de fiecare moment, e un moment special, e vorba despre Matei, suntem fericiți. Mai avem și momente în care ne gândim acasă, nu mai sunt la fel de euforic cum eram înainte. E foarte frumoasă viața de tată, dar dacă vine în momentul oportun, când tu și partenera de viață îl dorești. Noi ne-am dorit și credem că a fost momentul potrivit și ne bucurăm maxim de el.

Practic, nu mai putem să facem chiar atât de multe lucruri, e logic. A analizat situația înainte și ne descurcăm cu brio. Practic, ne bucurăm de fiecare moment. Nu mi se pare atât de greu. Chiar dacă avem atât de multă muncă, nu suntem stresați”, a declarat Cristi Pulhac, conform wowbiz.ro.

Soţia lui Cristi Pulhac, apariţie răvăşitoare în Mamaia

Soţia lui Cristi Pulhac a avut o apariţie răvăşitoare în Mamaia. Raluca Pulhac, femeia care l-a „cuminţit” pe fostul jucător al lui Dinamo, a făcut senzaţie la malul mării.

Reclamă 4 / 0/3

Raluca Pulhac continuă să arate uimitor. Se distrează alături de Cristi Pulhac la mare, iar imaginile postate pe reţelele sociale au primit sute de aprecieri. În fotografii apare şi căruciorul în care apare copilul lor. 110.000 de urmăritori are Raluca pe Instagram.

Raluca şi Cristi Pulhac formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Pulhac a dezvăluit că şi-a cucerit soţia cu un loc de parcare.

„Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană„, spunea Cristi Pulhac într-un interviu acordat pentru antenastars.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și