Închide meniul

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist s-a ales cu permisul de conducere suspendat şi dosar penal

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 8:44

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist s-a ales cu permisul de conducere suspendat şi dosar penal

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Cristi Tănase, în FCSB - Lazio / Hepta

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit miercuri seară de poliţişti la un control de rutină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma testelor efectuate, poliţiştii au descoperit că fostul internaţional a consumat stupefiante.

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan!

Cristi Tănase a fost oprit de poliţişti la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu. În primă fază, testele au arătat că nu a consumat alcool, dar comportamentul său i-a pus pe gânduri pe poliţişti, care au efectuat şi un test cu aparatul drugtest.

Tănase a ieşit pozitiv la o substanţă stupefiantă şi a fost du la audieri. El a rămas fără permis de conducere şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa substanţelor interzise:

„Polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea. I-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.

Reclamă

Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au declarat surse din poliţie pentru stirileprotv.ro.

Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Cristi Tănase a dezvăluit că are în plan să devină antrenor. Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de antrenori și e pe cale să obțină primele licențe.

De asemenea, Tănase a dezvăluit că vrea să fie antrenor secund, la începutul carierei, iar o posibilă variantă de a lucra cu Mihai Pintilii l-ar încânta enorm. Acesta a mărturisit că ar fi o șansă unică pentru toți foștii jucători să-și înceapă cariera în antrenorat la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am carnetul de antrenor. Acum aștept să iau B și A. După aceea, să vedem ce ne rezervă viitorul. Jucătorii, care au un anumit număr de meciuri la echipa națională, în cupele europene și în Divizia A, pot face acumulat B și A.

M-aș vedea, la început, antrenor secund, nu știu dacă principal. (n.r. ai vrea să fii secundul lui Pintilii la FCSB?) Ar fi senzațional. Nu cred că doar pentru mine, ci pentru toată lumea, pentru orice fost jucător. Dar mai e până atunci”, a declarat Cristi Tănase, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și