Închide meniul

Cristi Tănase știe cum poate câștiga FCSB titlul: „Au un plus foarte mare”

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 15:53

Reclamă
Cristi Tănase știe cum poate câștiga FCSB titlul: Au un plus foarte mare”

Cristi Tănase știe cum FCSB poate câștiga titlul

Cristi Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Cristi Tănase știe cum poate câștiga FCSB titlul. Fostul campion alături de vicecampioana României a dezvăluit care este principalul avantaj al echipei pregătite de Elias Charalambous în lupta pentru titlul de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa patronată de Gigi Becali este pe primul loc în Liga 1, cu 12 puncte din tot atâtea posibile. „Roș-albaștrii” pregătiți de Elias Charalambous s-au impus în fața celor de la FCU Craiova 1948, Oțelul Galați, Dinamo și CFR Cluj.

Cristi Tănase știe cum poate câștiga FCSB titlul. Stadionul din Ghencea, principalul avantaj al vicecampioanei

Potrivit fostului fotbalist de la echipa patronată de Gigi Becali, stadionul „Steaua” este principalul avantaj al vicecampioanei în lupta pentru titlu. Cristi Tănase este de părere că fotbaliștii evoluează mult mai bine în momentul în care au o susținere mare din tribune. Declarația acestuia vine în contextul în care fanii „roș-albaștrilor” au luat cu asalt casele de bilete, odată cu cele 2 meciuri disputate de FCSB pe arena din Ghencea.

„FCSB are un plus foarte mare dacă va continua să joace pe Ghencea. Parcă e mental, psihic, cum să spun, acolo s-a scris istorie, acolo e casa lor, acolo a jucat cele mai importante meciuri.

Fără să vrei, ca să zic așa, dai mai mult în Ghencea! Când vezi atmosfera aia, când știi ce istorie s-a scris acolo. Dacă va juca măcar 60-70 la sută din meciurile campionatului acolo, va fi un mare plus pentru titlu”, a spus Cristi Tănase, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cristi Tănase a jucat în ultimul meci pe care FCSB l-a jucat pe vechea arenă din Ghencea. Se întâmpla în anul 2015, atunci când „roș-albaștrii” o învingeau pe Viitorul cu scorul de 4-1. Chiar fostul fotbalist a reușit să marcheze două goluri în acea partidă.

Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Cristi Tănase a dezvăluit că are în plan să devină antrenor. Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de antrenori și e pe cale să obțină primele licențe.

De asemenea, Tănase a dezvăluit că vrea să fie antrenor secund, la începutul carierei, iar o posibilă variantă de a lucra cu Mihai Pintilii l-ar încânta enorm. Acesta a mărturisit că ar fi o șansă unică pentru toți foștii jucători să-și înceapă cariera în antrenorat la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am carnetul de antrenor. Acum aștept să iau B și A. După aceea, să vedem ce ne rezervă viitorul. Jucătorii, care au un anumit număr de meciuri la echipa națională, în cupele europene și în Divizia A, pot face acumulat B și A.

M-aș vedea, la început, antrenor secund, nu știu dacă principal. (n.r. ai vrea să fii secundul lui Pintilii la FCSB?) Ar fi senzațional. Nu cred că doar pentru mine, ci pentru toată lumea, pentru orice fost jucător. Dar mai e până atunci”, a declarat Cristi Tănase, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și