Închide meniul

Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a: „O pierdere de neînlocuit!”. Mesajul portughezului, apreciat de 7 milioane de oameni

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2022, 10:02

Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a: „O pierdere de neînlocuit!. Mesajul portughezului, apreciat de 7 milioane de oameni

Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a. Mesajul viral postat pe reţelele sociale

Cristiano Ronaldo, reacţie emoţionantă / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a
  • Mesajul postat de starul lui Manchester United pe reţelele sociale

Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a. Starul lui Manchester United a transmis un mesaj emoţionant, care a devenit imediat viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii! Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă. Printre starurile din fotbal care şi-au adus un ultim omagiu a fost şi Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a

„Șapte ani din cariera mea am jucat în Premier League, iar acesta este cel de-al 8-lea în care sunt în Anglia. Pe durata acestor ani, am simțit dragostea veșnică a Regatului Unit pentru regina sa și cât de importantă a fost și va fi, pentru totdeauna, Maiestatea Sa pentru poporul britanic. 

Reclamă

Aduc respectul meu memoriei sale și deplâng această pierdere de neînlocuit împreună cu țara pe care am învățat să o numesc acasă. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către Familia Regală”, a transmis Cristiano Ronaldo pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Postarea de pe Instagram a lui CR7 a adunat, în mai puţin de 24 de ore, aproape 8 milioane de aprecieri. Mai multe personalităţi au comentat la mesajul transmis de Cristiano.

Ronaldo nu va juca, în acest weekend, în tricoul lui Manchester United. Meciurile din Premier League au fost amânate, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Anunţul oficial a fost făcut de Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul unei întâlniri în această dimineață, cluburile din Premier League au plătit tribut Maiestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Pentru a onora viața extraordinară și contribuția pentru națiune, în semn de respect, toate partidele din acest weekend de Premier League vor fi amânate, incluzând meciurile de luni seară.

Vă vom ține la curent cu privire la etapele din Premier League în perioada de doliului”, a fost anunţul oficial făcut de Premier League pe Twitter.

Pele, mesaj emoţionant după dispariţie Reginei Marii Britanii

“Regele” Pele a împărtăşit, joi seară, amintiri legate de Elizabeth a II-a şi şi-a exprimat tristeţea după trecerea în nefiinţă a reginei, printr-un mesaj postat în social media.

Am admirat-o pe Regina Elizabeth II din clipa în care am cunoscut-o personal, în 1968, când a venit în Brazilia pentru a vedea dragostea noastră pentru fotbal şi a trăi magia unui Maracana plin. Câţiva ani mai târziu, cu generozitate mi-a decernat Ordinul Imperiului Britanic, cea mai înaltă onoare a ţării. Faptele sale au marcat generaţii.

Această moştenire va fi veşnică. În această zi tristă, împărtăşesc cu voi toţi această amintire şi transmit un mesaj de iubire şi rugăciunile mele către familia regală britanică şi către toţi prietenii din Marea Britanie”, a scris Pele.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”