Închide meniul
NEWS ALERT

Meciurile din Premier League au fost amânate, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Anunţul oficial făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 14:06

Meciurile din Premier League au fost amânate, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Anunţul oficial făcut

Meciurile din Premier League au fost amânate

Profimedia

  • Meciurile din Premier League au fost amânate
  • Anunţul oficial făcut

Meciurile din Premier League au fost amânate, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Anunţul oficial a fost făcut de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile din această săptămână din Anglia au fost amânate, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani.

Meciurile din Premier League au fost amânate, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

„În cadrul unei întâlniri în această dimineață, cluburile din Premier League au plătit tribut Maiestății Sale, Regina Elisabeta a II-a. 

Reclamă

Pentru a onora viața extraordinară și contribuția pentru națiune, în semn de respect, toate partidele din acest weekend de Premier League vor fi amânate, incluzând meciurile de luni seară.

Vă vom ține la curent cu privire la etapele din Premier League în perioada de doliului”„, a fost anunţul oficial făcut de Premier League pe twitter.

Reclamă

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii! Regina Marii Britanii a murit după 70 de ani de domnie. Lumea sportului a reacţionat imediat după anunţul care a îndoliat o lume întreagă.

”Regina a murit în pace la Balmoral”, a anunţat Palatul Buckingham. Charles este astfel noul Rege al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Conducătorii Premier League au avut o primă reacţie după decesul care a îndoliat mapamondul.

„Suntem profund întristaţi să auzim vestea morţii Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală și de toată lumea care este în doliu pentru pierderea Majestății Sale”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter.

Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a decedat în seara de joi, la vârsta de 96 de ani. Vestea a cutremurat şi lumea fotbalului, cluburile din Anglia fiind puternic afectate.

Manchester United şi-a exprimat regretul faţă de vestea venită de la Palatul Buckingham. Clubul de pe Old Trafford a postat o fotografie a Reginei, alături de un mesaj profund.

„Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni în urma anunțului de la Palatul Buckingham cu privire la moartea Alteței Sale Regale Regina Elisabeta a II-a”, a fost mesajul celor de la Manchester United.

Şi campioana din Premier League, Manchester City, a transmis imediat un mesaj, după aflarea veştii că Regina s-a stins din viaţă.

„Manchester City dorește să transmită sincere condoleanțe Familiei Regale în urma decesului Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Dăruirea și slujirea Majestății Sale au fost exemplare și ne alăturăm țării noastre și Commonwealth-ului pentru a plânge pierderea ei”, au transmis cei de la Manchester City.

Reclamă

West Ham, adversara FCSB-ului din Conference League, Chelsea, Tottenham şi Newcastle au postat şi ele mesaje pe conturile oficiale, după decesul care a îndoliat întregul Regat.

Arsenal, cea care disputa partida cu Zurich din Europa League, la ora la care s-a anunţat că Regina Elisabeta a II-a a decedat, a ţinut un moment de reculegere la pauza începutul reprizei secunde.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză
Premier League • 14 dec., 22:12
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză
Huiduieli în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a, înainte de Scoția - Ucraina
Liga Naţiunilor • 21 sept., 23:02
Huiduieli în masă în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a! Scene tulburătoare înainte de Scoția – Ucraina
Victoria Beckham, alături de David Beckham
Extra • 19 sept., 18:08
Victoria Beckham, omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a. Imaginea care a marcat-o pe soția lui David Beckham: „Sunt atât de recunoscătoare!”
Sicriul Reginei Reginei Elisabeta a II-a
Diverse • 18 sept., 9:56
Ce a putut să păţească o fetiţă de 7 ani chiar când a ajuns lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a: „Asta va fi ultima ei amintire cu Regina”
Charles al III-lea a fost proclamat oficial rege
Extra • 12 sept., 19:28
FOTO
Afacere uriaşă pe care o „moşteneşte” Camilla după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Este estimată la milioane de lire sterline!