Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi mesajul cu care a emoţionat o lume întreagă: „Ne-a părăsit un om fantastic! Nimic nu poate alina durerea”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 12:15

Cristiano Ronaldo şi mesajul cu care a emoţionat o lume întreagă: „Ne-a părăsit un om fantastic! Nimic nu poate alina durerea

Meciuri de foc în Champions League

Profimediaimages

Ronaldo a postat un mesaj uimitor pe reţelele sociale şi i-a adus astfel un omagiu soţiei lui Jose Semedo, care a decedat recent. La imaginea în care Cristiano apare alături de Georgina Rodriguez, Jose Semedo şi Soraia Semedo au reacţionat, în mai puţin de 24 de ore, 6.500.000 de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, alături de „fratele” Jose Semedo

Sunt momente în care totul trece în plan secund, inclusiv fotbalul. Săptămâna trecută, într-un mod neaşteptat, ne-a părăsit un om fantastic, iubita noastră Soraia, o mamă minunată şi soţia unuia dintre cei mai buni prieteni pe care mi i-a oferit viaţa. Nimic nu poate alina durerea fratelui meu Jose Semedo şi a întregii familii, însă suntem împreună, astăzi ca întotdeauna, pentru a înfrunta acest moment atât de dificil. Odihneşte-te în pace, prietenă. Nu te vom uita niciodată”, a scris Ronaldo pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Potrivit presei internaţionale, soţia fotbalistului Jose Semedo, Soraia, a murit joia trecută, la vârsta de 34 de ani, după complicaţii cauzate de o infecţie.

Reclamă

Cristiano Ronaldo şi Jose Semedo şi-au început cariera împreună, la Sporting Lisabona. Au fost coechipieri şi la naţionala de juniori a Portugaliei. De atunci au rămas buni prieteni. Cristiano a spus, în nenumărate rânduri, că Semedo a avut un rol decisiv în dezvoltarea lui ca fotbalist.

Cristiano Ronaldo, cel mai afectat fotbalist după ce Facebook, Instagram și WhatsApp au picat

Superstarul lui Manchester United este o mașinărie de produs bani când vine vorba despre social media. Rețelele de socializare Facebook și Instagram au picat, luni, în România și în mai multe zone din lume. De asemenea, şi aplicațiile de mesagerie online WhatsApp și Messenger au avut probleme. Au fost şapte ore de coşmar, în care toate acestea nu au funcţionat!

Cristiano Ronaldo este, fără doar şi poate, cel mai afectat fotbalist. Superstarul lusitan are un număr record de fani pe Instagram. Este singurul om care a depăşit borna de 350 de milioane de urmăritori. Dacă la începutul anului avea 250 de milioane, atacantul de 36 de ani a ajuns acum la 352 de milioane. Este un salt care părea de neimaginat.

Reclamă 4 / 0/3

Conform Forbes, portughezul câştigă aproximativ 1.600.000 de dolari pentru fiecare postare plătită. În 2019, în conturile sale au intrat nu mai puţin de 48.000.000 de dolari pentru postările de pe reţelele de socializare, potrivit foxbusiness.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și