Închide meniul
Foto

Cum a apărut Igor Surkis la meciul lui Dinamo Kiev U19 jucat în România. Oligarhul ucrainean, în Giulești alături de Mircea Lucescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 aprilie 2022, 19:05

Cum a apărut Igor Surkis la meciul lui Dinamo Kiev U19 jucat în România. Oligarhul ucrainean, în Giulești alături de Mircea Lucescu

Igor Surkis e patronul lui Dinamo Kiev

AS.ro

Oligarhul ucrainean Igor Surkis și-a făcut apariția în Giulești la meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2, alături de Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Surkis a venit la arena din Giulești cu o mașină de lux, înmatriculată în Ucraina. Oligarhul ucrainean, afectat de ploaia care a căzut joi deasupra Bucureștiului, a intrat în stadion cum a coborât din autovehicul.

Cum a apărut Igor Surkis la meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2

Surkis a fost însoțit de oamenii de încredere și angajați ai clubului Dinamo Kiev. Patronul clubului antrenat de Mircea Lucescu nu și-a uitat ceasul de la mână și a purtat o vestă cu glugă, care să-l ferească de ploaie.

La scurt timp după Igor Surkis, a ajuns la stadion și Mircea Lucescu. „Il Luce”, la fel ca Surkis, s-a grăbit să intre în arenă.

Dinamo Kiev U19 a fost învinsă de Sporting U19, scor 1-2 și a fost eliminată din UEFA Youth League în faza optimilor. A fost primul meci al unei echipe din Ucraina de când Rusia a început războiul pe teritoriul țării vecine. Competițiile sportive din Ucraina au fost suspendate din cauza conflictului militar.

Reclamă

Accesul la meci a fost gratuit, iar fanii au fost încurajați să doneze pentru refugiații ucraineni. La partidă au asistat și Mircea Lucescu și patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis. Aproximativ 2000 de fani s-au strâns în tribunele din Giulești.

Igor Surkis ar fi părăsit Ucraina cu 17 milioane de dolari cash

Patronul lui Mircea Lucescu, Igor Surkis (63 de ani), a uluit pe toată lumea în momentul în care s-a aflat cum ar fi părăsit Ucraina în plin război. Din informaţiile apărute în presă, finanţatorul lui Dinamo Kiev a plecat din ţară, alături de fratele său, cu 17 milioane de dolari cash. Suma nu a fost declarată decât în intrarea în Ungaria, iar autorităţile din Ucraina au luat primele măsuri.

Biroul Statal de Investigații a început cercetările şi au deschis un dosar penal împotriva vameşilor de la punctul de frontieră Vylok, care au permis maşinilor familiei lui Surkis, să părăsească ţara fără o verificare corespunzătoare, anunţă ukranews.com.

Reclamă 4 / 0/3

Vameşii nu ar fi inspectat bagajele şi bunurile personale ale patronului lui Dinamo Kiev şi nu au efectuat acţiunile prevăzute în timpul legii marţiale. Abia la punctul vamal din Ungaria, oamenii de afaceri au declarat sume mari de numerar. Dacă se va descoperi că a fost înfăptuită o faptă penală, riscă să fie puşi sub acuzare şi Igor Surkis și fratele său, Grigory.

Surkis neagă toate acuzațiile

Patronul celor de la Dinamo Kiev a negat cu vehemenţă toate informaţiile apărute, prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

Vă informăm că informațiile publicate pe anumite surse despre presupusa scoatere a oricărei sume de numerar din Ucraina de către Igor Surkis, Hryhoriy Surkis sau cineva din familia lor nu sunt adevărate și sunt o minciună.

Până în prezent, în numele lui Igor Surkis, avocații săi ucraineni și maghiari au trimis cereri oficiale autorităților vamale maghiare pentru a respinge informațiile false de scoatere de numerar”, se arată în comunicat postat pe site-ul sport.ua.

Recomandări
  • Cum a apărut Igor Surkis la meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2
  • Oligarhul ucrainean, în Giulești alături de Mircea Lucescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-0. Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 Vezi toate știrile
Citește și