Închide meniul

Cum a reacţionat Dani Alves când şi-a aflat condamnarea la închisoare cu executare! Anunţul făcut de avocat

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2024, 13:29

Reclamă
Cum a reacţionat Dani Alves când şi-a aflat condamnarea la închisoare cu executare! Anunţul făcut de avocat

Cum a reacţionat Dani Alves când şi-a aflat condamnarea la închisoare cu executare

Dani Alves, în faţa judecătorilor - Profimedia Images

Cum a primit Dani Alves condamnarea la închisoare cu executare este un lucru dezvăluit chiar de avocatul brazilianului, care a anunţat că Alves a fost la tribunal pentru a afla sentinţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare îl aşteaptă pe Dani Alves, care însă, după spusele lui Ines Guardiola, a înţeles că pedeapsa putea fi una mult mai mare, până la 12 ani de închisoare. El a acceptat pedeapsa, dar asta nu înseamnă că nu speră încă la o diminuare a ei.

Cum a primit Dani Alves condamnarea la închisoare cu executare

„Alves este întreg. Înțelegeți că 4 ani și 6 luni e mai bine decât 9 și 12, cât se solicita, însă cred în inocența lui și vom face recurs. Voi merge la el în această după amiază și îi voi explica sentința.

În acest moment pot doar să spun că vom face contestație în cazul sentinței. Cred în continuare în nevinovăția domnului Alves. Trebuie să studiez sentința, dar pot să vă spun că vom face contestație la apel”, a spus Ines Guardiola, citată de Mundo Deportivo.

Dani Alves a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Daniel Alves a fost condamnat, joi, la patru ani şi jumătate de închisoare, plus cinci ani de libertate condiţionată, de către un tribunal din Barcelona, relatează AFP.

Reclamă

Acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în toaleta salonului VIP al unui club de noapte din capitala catalană, Sutton, în noaptea de 30-31 decembrie 2022, jucătorul brazilian a aflat verdictul procesului său, care s-a desfăşurat între 5 şi 7 februarie.

„Judecătorii au considerat că victima nu şi-a dat consimţământul şi că existau probe, în plus faţă de mărturia denunţătoarei, pentru a considera că violul a fost dovedit”, au declarat joi judecătorii.

Fostul fundaş va trebui, de asemenea, să plătească 150.000 de euro victimei, care „nu mai doarme, ia medicamente şi abia iese din casă”, potrivit declaraţiilor făcute de verişoara ei în timpul procesului.

Reclamă 4 / 0/3

Acuzarea ceruse nouă ani de închisoare

„Nu sunt un om violent”, s-a apărat la proces Daniel Alves, fost jucător la FC Barcelona, Paris Saint-Germain şi Juventus, insistând că relaţia sexuală cu reclamanta a fost consimţită. Jucătorul ceruse să fie exonerat sau, în caz contrar, să fie condamnat la doar un an de închisoare, o pedeapsă care a fost deja executată, având în vedere că a fost arestat preventiv din 20 ianuarie 2023 şi că toate cererile de eliberare pe cauţiune au fost respinse.

Brazilianul, care a dat cinci versiuni diferite ale presupuselor infracţiuni, a insistat asupra stării sale de ebrietate din noaptea de dinaintea Revelionului, ştiind că, dacă alcoolul era acceptat de judecători drept circumstanţă atenuantă, pedeapsa sa nu putea depăşi şase ani de închisoare. La finalul procesului, acuzarea ceruse nouă ani de închisoare, în timp ce avocaţii reclamantului solicitau douăsprezece ani.

Ambele părţi au posibilitatea de a face apel.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și