Închide meniul

Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare! Suma pe care i-o va plăti victimei

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2024, 11:22

Reclamă
Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare! Suma pe care i-o va plăti victimei

Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare! Suma pe care i-o va plăti victimei

Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare! Suma pe care i-o va plăti victimei - Profimedia Images

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare. Fostul fundaş va plăti şi 150.000 de euro victimei care îl acuzase de viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul din Catalonia l-a găsit vinovat pe Dani Alves de abuz sexual, după episodul din clubul de noapte din Barcelona, din 2022, anunţă Sky.

Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare

Pentru Dani Alves, urmează o eventuală contestare a deciziei la Curtea Supremă de Justiție din Barcelona şi, dacă nimic nu se va schimba, la Curtea Supremă.

Jucătorul de 40 de ani a fost arestat în ianuarie 2023, pentru suspiciunea de abuz sexual în toaleta unui club de noapte. Victima a depus o plângere că ar fi fost violată, pe 31 decembrie 2022.

Dani Alves, acuzat de viol

Acuzarea a susţinut că Alves s-a întâlnit cu victima sa în zona VIP a clubului de noapte Sutton în data de 30 decembrie 2022. După ce le-a cumpărat o băutură femeii şi prietenilor ei, el i-a făcut semn să i se alăture într-o baie, singura zonă a clubului care nu era acoperită de camere de luat vederi.

Reclamă

Odată ajuns înăuntru, se presupune că acesta i-a cerut să facă sex oral şi, când femeia a refuzat, a violat-o, apoi a părăsit clubul împreună cu însoţitorul său, anunţă news.ro.

Victima a raportat imediat presupusul incident şi a fost supusă unui examen medical, în timp ce poliţia a izolat zona băii, unde a colectat numeroase probe.

Fosta soţie a lui Dani Alves a răbufnit: „Este foarte grav”

Fosta soţie a lui Dani Alves a răbufnit după ce s-a încheiat procesul de viol al fotbalistului. Joana Sanz, care s-a despărţit de jucătorul acuzat de viol, e scandalizată de acuzaţiile care i s-au adus.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a anunţat că va da în judecată toate publicaţiile care au acuzat-o că a depus mărturie falsă pentru a-l salva pe Dani Alves de închisoare.

”Pentru sănătatea mea mentală, mi-am dorit să stau departe de tot acest circ mediatic care s-a creat. Cu toate astea, a plouat constant cu informații false și asta mă face să fiu nevoită să vorbesc din nou.

Pentru început, este foarte grav să fiu acuzată de mărturii false și voi acționa în instanță publicațiile care au început acest lucru.

Pe de altă parte, cât cinism există în țara asta. Libertate de exprimare? Unde este? Toți țineți cont de corectitudinea politică și vă este teamă să spuneți ce credeți de fapt ca să nu fiți voi acuzați de ceva.

Aș mai adăuga unele lucruri, dar nu merită efortul meu”, a scris Joana Sanz pe InstaStory, potrivit Mundo Deportivo.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și