Închide meniul

Cum a reacţionat Roman Abramovich după ce ar fi fost otrăvit. Oligarhul rus ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă

Publicat: 30 martie 2022, 17:00 / Actualizat: 30 martie 2022, 20:33

Reclamă
Cum a reacţionat Roman Abramovich după ce ar fi fost otrăvit. Oligarhul rus ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit

Profimediaimages

Roman Abramovich şi negociatori ucraineni ai păcii au prezentat simptome ale unei presupuse otrăviri, în urma unei reuniuni la Kiev, la începutul lui martie. Presa din Marea Britanie a dezvăluit prima reacţie a oligarhului rus, după ce ar fi fost otrăvit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich şi alte persoane care au prezentat aceste simptome au acuzat Kremlinul de faptul că vor să saboteze negocierile de pace pentru ca războiul din Ucraina să continue.

Cum a reacţionat Roman Abramovich după ce ar fi fost otrăvit

Jurnaliştii britanici au precizat că, după ce ar fi fost otrăvit, Abramovich ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă. Terifiat, oligarhul rus a intrat în panică şi i-a întrebat pe medicii care îl examinau „O să mor?”, anunţă The Sun.

Chiar dacă ar fi fost otrăvit, acest lucru nu l-a oprit pe Roman Abramovich, care, la numai câteva zile distanţă, a zburat la Moscova pentru a-i oferi lui Vladimir Putin o notă scrisă de mână de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Cu ce substanţă ar fi fost otrăvit Roman Abramovich

Roman Abramovich (55 de ani) a apărut din nou la negocierile pentru oprirea războiului, dintre oficiali ai Ucrainei şi Rusiei. El ar fi fost otrăvit, iar jurnalistul de investigaţie Christo Grozev susţine că fostul patron al lui Chelsea a fost intoxicat cu o substanţă nocivă.

Reclamă

Potrivit acestuia, Roman Abramovich ar fi fost otrăvit cu cloropicrină, care se foloseşte ca fungicid, insecticid, nematicid sau erbicid.

”Toți specialiștii care au discutat cu membrii delegației, care s-au uitat la fotografii și au examinat personal victimele, au spus că acesta nu a fost un accident. Nu este o intoxicație alimentară, nu este o alergie”, a spus Grozev, citat de sport.ua.com.

Roman Abramovich, rol la negocierile dintre Ucraina şi Rusia

Negocierile au avut loc în Turcia, la Istanbul, iar deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni de la Chelsea nu a lipsit, chiar dacă au apărut informaţii că a fost otrăvit la precedentele discuţii purtate pentru pace.

Reclamă 4 / 0/3

Oligarhul rus a avut prima apariţie publică după mai bine de două săptămâni. Potrivit thesun.co.uk, Abramovich avea „ochii roşii” şi o privire „pierdută”. Totul după ce ar fi trecut prin momente teribile.

Ucrainenii de la sport.ua anunţă că Roman Abramovich s-a poziţionat a fi neutru la negocieri. „Sarcina sa principală este să transmită preşedintelui Rusiei poziția celor din Ucraina, într-un limbaj ușor de înțeles și uman„, precizează sursa citată. Conducătorul campioanei Europei ar fi avut o întrevedere şi cu Erdogan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și