Închide meniul
Foto

Cum arată Ilie Dumitrescu, la bustul gol, la 54 de ani! Imagini virale din luxul din Dubai: „Tăticul la fiţe”

Reclamă

Publicat: 22 septembrie 2023, 14:31

Cum arată Ilie Dumitrescu, la bustul gol, la 54 de ani! Imagini virale din luxul din Dubai: „Tăticul la fiţe”

Cum arată Ilie Dumitrescu, la bustul gol, la 54 de ani! Imagini virale din luxul din Dubai

Ilie Dumitrescu, în concediu / Instagram

Cum arată fostul atacant al Generaţiei de Aur, Ilie Dumitrescu, la bustul gol, la 54 de ani. „Mister” a postat imagini din luxul din Dubai, iar acestea s-au viralizat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător şi antrenor al Stelei este cunoscut pentru modul în care are grijă de sănătatea lui. Este extrem de atent la ceea ce mănâncă şi continuă să facă sport. Ilie Dumitrescu ţine o dietă strictă pentru a se menţine într-o formă de zile mari. Nu mai mănâncă de o lungă perioadă de timp carne.

Cum arată Ilie Dumitrescu, la bustul gol, la 54 de ani

Ilie Dumitrescu a postat, pe contul său de Instagram imagini spectaculoase făcute la piscina unui hotel de cinci stele din Dubai (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A primit imediat sute de aprecieri.

Sănătate, Mister!” şi „Mare barosan! Tăticul la fiţe” sunt doar câteva dintre comentariile primite de fostul mare jucător român.

Ilie Dumitrescu a făcut, în mai multe cazuri, deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist. În România, cele mai mediatizate relaţii au fost cu Letiţia Badea şi cu Teodora Vochin.

Reclamă

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru okmagazine.ro.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce mănâncă la miezul nopţii. Dezvăluirea a fost făcute chiar în direct la TV. „Un carpacio mănânc, dacă tot m-ai provocat„, a declarat la digisport.ro. Carpaccio este un aperitiv tradițional italian și este format din carne de vită crudă, tăiată foarte subțire. Ulterior, acesta se prepară şi cu peşte sau fructe de mare şi, conform unui interviu acordat recent, Ilie Dumitrescu alege ultima variantă.

Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu

Reclamă 4 / 0/3

Fiica lui Ilie Dumitrescu a petrecut până în zori alături de tatăl ei

Mayra Daria are 18 ani şi este unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, din mariajul fostului internaţional cu Letiţia Badea, cea de-a doua soţie. Fostul atacant al Generaţiei de Aur mai are alţi trei băieţi, Dani, Sică şi Toto.

Mayra a mers la un festival de la malul mării, care se desfăşoară în acest week-end. Tânăra de 18 ani a postat un filmuleţ pe Instagram în care apare alături de tatăl ei, Ilie Dumitrescu.

Tânăra era în culmea fericirii, şi dansa pe ritmurile melodiei „Let’s Get Loud”. Şi Ilie Dumitrescu apare foarte zâmbitor, alături de fiica sa, de 18 ani.

De asemenea, la festivalul de la mare, Ilie Dumitrescu a mai fost surprins şi alături de alţi doi foşti jucători ai naţionalei României. Este vorba de Bogdan Stelea şi Marius Niculae. Mayra a absolvit liceul în această vară şi a împlinit 18 ani. Aceasta îi calcă pe urme mamei sale, Letiţia Badea, şi este de o frumuseţe ieşită din comun.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și