Închide meniul
Foto

Cum arată şi ce face acum „fiul” lui Gigi Becali! În urmă cu 11 ani, milionarul l-a luat în grijă pe Marian

Bogdan Stănescu Publicat: 6 septembrie 2023, 11:50

Reclamă
Cum arată şi ce face acum „fiul” lui Gigi Becali! În urmă cu 11 ani, milionarul l-a luat în grijă pe Marian

Cum arată şi ce face acum "fiul" lui Gigi Becali!

Gigi Becali şi Marian Ursea / captura video romaniatv.net

Marian Ursea, băiatul pe care Gigi Becali l-a „adoptat” în urmă cu 11 ani, a ajuns acum la 23 de ani. Tânărul şi-a urmat visul şi acum e cântăreţ de muzică populară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Ursea a trecut prin momente tulburătoare. La vârsta de 12 ani era crescut doar de bunică, într-o casă sărăcăcioasă, după ce tatăl lui s-a sinucis, iar mama lui l-a abandonat.

Cum arată şi ce face acum „fiul” lui Gigi Becali!

Gigi Becali a fost impresionat de povestea lui Marian Ursea şi a decis să aibă grijă de acesta. I-a cumpărat o casă şi l-a ajutat în permanenţă cu bani. Totodată, i-a angajat şi o bonă lui Marian Ursea.

Tânărul nu a uitat ce a făcut Gigi Becali pentru el. A absolvit Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii din Buzău, iar acum îşi câştigă existenţa fiind interpret de muzică populară.

Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor”, declara Marian Ursea, pentru bzi.ro, despre Gigi Becali.

Reclamă
Marian Ursea e acum major, lucrează şi e şi interpret de muzică populară / Facebook Marian Ursea
Marian Ursea e acum major, lucrează şi e şi interpret de muzică populară / Facebook Marian Ursea

„De acum eu sunt tatăl tău”

În vara lui 2012, după ce a aflat de situaţia lui Marian Ursea, Gigi Becali a mers să îl vadă pe copilul de 12 ani la acea vreme. I-a promis că va fi el, de atunci, tatăl lui şi s-a ţinut de cuvânt.

De acum, eu sunt tatăl tău şi nu o să-ţi lipsească nimic”, i-a spus atunci Gigi Becali.

Marian Ursea s-a şi angajat şi îşi doreşte să strângă bani pentru a renova casa pe care i-a cumpărat-o Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor şi altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ şi trebuie să fac câte ceva la ea. Şi plus alte cheltuieli, transport, şcoală”, declara Marian Ursea, citat de newscaffe.ro.

Cristi Ganea a sosit în România! Primele declaraţii ale noului jucător al lui FCSB: „Discuția cu Gigi Becali a decurs bine”

Cristi Ganea a sosit în România! El a oferit primele declaraţii pe aeroportul Otopeni. Fundaşul stânga a mărturisit că a vorbit cu Gigi Becali la telefon.

Patronul FCSB spunea anterior că mereu i-a plăcut Cristi Ganea şi acesta este motivul pentru care a ales să îl aducă la FCSB.

Am simţit că o să vină oferta de la FCSB. Îi mulţumesc domnului Becali pentru laude. Mă antrenez de două luni, perioada cu COVID a fost foarte grea.

Gigi Becali mă cunoaște, am jucat contra FCSB-ului de atâtea ori și cred că am lăsat o imagine bună în fotbalul românesc. Nu am nicio problemă cu criticile, le accept. Nu prea dau interviuri, nu-mi place să ies în evidență. Le accept, poate sunt lucruri pozitive, poate negative, încerc să învăț din ele dacă se poate.

Discuția cu Gigi Becali a decurs bine. Nu m-am întâlnit cu dânsul, am vorbit doar la telefon. A vorbit în stilul lui, plăcut, mi-a spus că mă dorește foarte mult la echipă, că dorea acest transfer mai demult, iar asta m-a încurajat să fac pasul.

Pot juca și mijlocaș și fundaș stânga, dar sunt mai confortabil ca fundaș. Mă bucură enorm că FCSB a început foarte bine campionatul, este o echipă foarte bună. Nu vreau să vorbesc despre titlu, este departe, vreau să o luăm meci cu meci”, a declarat Cristi Ganea la sosirea în ţară, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și