Închide meniul

Cristi Ganea a sosit în România! Primele declaraţii ale noului jucător al lui FCSB: „Discuția cu Gigi Becali a decurs bine”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2023, 22:20

Reclamă
Cristi Ganea a sosit în România! Primele declaraţii ale noului jucător al lui FCSB: „Discuția cu Gigi Becali a decurs bine

Cristi Ganea a sosit în România!

Cristi Ganea, în timpul unui meci în Grecia/ Profimedia Images

Cristi Ganea a sosit în România! El a oferit primele declaraţii pe aeroportul Otopeni. Fundaşul stânga a mărturisit că a vorbit cu Gigi Becali la telefon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB spunea anterior că mereu i-a plăcut Cristi Ganea şi acesta este motivul pentru care a ales să îl aducă la FCSB.

Cristi Ganea a sosit în România!

Am simţit că o să vină oferta de la FCSB. Îi mulţumesc domnului Becali pentru laude. Mă antrenez de două luni, perioada cu COVID a fost foarte grea.

Gigi Becali mă cunoaște, am jucat contra FCSB-ului de atâtea ori și cred că am lăsat o imagine bună în fotbalul românesc. Nu am nicio problemă cu criticile, le accept. Nu prea dau interviuri, nu-mi place să ies în evidență. Le accept, poate sunt lucruri pozitive, poate negative, încerc să învăț din ele dacă se poate.

Discuția cu Gigi Becali a decurs bine. Nu m-am întâlnit cu dânsul, am vorbit doar la telefon. A vorbit în stilul lui, plăcut, mi-a spus că mă dorește foarte mult la echipă, că dorea acest transfer mai demult, iar asta m-a încurajat să fac pasul.

Reclamă

Pot juca și mijlocaș și fundaș stânga, dar sunt mai confortabil ca fundaș. Mă bucură enorm că FCSB a început foarte bine campionatul, este o echipă foarte bună. Nu vreau să vorbesc despre titlu, este departe, vreau să o luăm meci cu meci”, a declarat Cristi Ganea la sosirea în ţară, potrivit fanatik.ro.

Reacţia lui Răzvan Lucescu, despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB: „Era apreciat în Grecia!”

Reacţia lui Răzvan Lucescu, despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB. Cristi Ganea este ultimul transfer făcut de Gigi Becali în perioada de mercato din vară. Răzvan Lucescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ganea, despre care a spus că a avut ghinionul să se accidenteze. Antrenorul celor de la PAOK a spus că doar de el depinde să se impună la FCSB.

El în Grecia a avut o perioadă foarte bună, era foarte apreciat, apoi a fost accidentat, n-a mai intrat în echipă. Depinde e el și de ambiția lui, de determinarea lui. Nu îi e ușor unui fotbalist care nu joacă să intre imediat și să fie în top.

Reclamă 4 / 0/3

În Grecia se investește mai mult decât în România, se aduc jucători de calitate, în ultimii ani s-au investit sume foarte mari în transferuri. Sunt vreo 5 echipe care au adus jucători cu experiență mare în fotbalul european, care vin din cele mai tari ligi ale Europei. 

La momentul de față, nu se pot compara, fotbalul din România cu cel din Grecia. E o perioadă complicată pentru fotbalul românesc, dar e posibil să ne întoarcem și să avem echipe în europene”, a spus Răzvan Lucescu la venirea în România.

Cristi Ganea vrea să revină la naţională

Decizia lui Ganea de a veni la FCSB este în strânsă legătură cu dorința fundașului lateral de a reveni la echipa națională, acolo unde a fost debutat de Christoph Daum și unde a adunat opt selecții, în perioada 2017-2021.

La FCSB, Cristi Ganea ar urma să-i facă concurenţă pentru postul de fundaş stânga lui Risto Radunovic. Muntenegreanul a fost titular incontestabil în flancul stâng al defensivei roş-albastre, în ultimele sezoane.

Chiar dacă Ganea nu a mai jucat un meci oficial de aproape 10 luni, timp în care a avut și mari probleme cu Covid-19, Becali e sigur că fostul campion al României va aduce un plus în flancul stâng.

”M-a sunat impresarul că a rămas liber de contract. Mie mi-a plăcut dintotdeauna de el. A avut nişte probleme medicale din cauza Covid-ului. Mi-a plăcut mereu de el. Vine liber de contract”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și