Închide meniul
Foto

Cum arată şi ce s-a ales de „Burebista” Costel Câmpeanu, fostul portar de la Gloria Bistriţa! Afacerea total neaşteptată pe care o deţine

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 13:31

Reclamă
Cum arată şi ce s-a ales de „Burebista” Costel Câmpeanu, fostul portar de la Gloria Bistriţa! Afacerea total neaşteptată pe care o deţine

Cum arată şi ce s-a ales de Costel Câmpeanu

Hepta

Cum arată şi ce s-a ales de „Burebista” Costel Câmpeanu, fostul portar de la Gloria Bistriţa, FCM Bacău, Dinamo şi Ceahlăul. Acesta deţine o afacere cu rochii de mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Câmpeanu, cunoscut şi sub apelativul de „Burebista”, nu a mai rămas implicat în fotbal după retragere. A preferat să administreze o afacere de familie, alături de soţia sa. Mai exact, Câmpeanu are un magazin în Bacau unde vinde rochii de mireasă.

Cum arată şi ce s-a ales de „Burebista” Costel Câmpeanu

„Nu m-a interesat să arunc banii pe jeep-uri. Au venit la mine inclusiv foști jucători băcăuani, Florin Petcu, Andronic, mulți au trimis rude, fiindcă știu că suntem oameni serioși. Oamenii cumpără în general cam tot setul, nu numai rochii de mireasă, ci și costumul mirelui, lumânări, jartiere, tot ce trebuie. Cu Dana se înțeleg, că mai face discounturi.

Sunt produse pentru toate buzunarele. Avem și rochii de 2.000 de lei, dar și de 4.000-5.000 de lei. Ne-a fost destul de greu în pandemie, când s-au închis evenimentele, dar șansa a fost că spațiul e al nostru, nu e închiriat. Altfel, trebuia să plătim, chiar dacă activitatea era zero. Acum s-au dezghețat lucrurile”, a spus Costel Câmpeanu pentru prosport.ro.

Costel Câmpeanu (57 de ani) are numai puţin de 470 de meciuri în Liga 1 şi era alterna evoluţiile fabuloase cu gafe mari. În spaţiul public au apărut multe speculaţii conform cărora Costel Câmpeanu ar fi participat la celebrele „meciuri aranjate” de pe timpul Cooperativei.

Reclamă

Costel Câmpeanu este profesor de sport la LPS Bacău şi a explicat de ce nu a rămas să antreneze.

„Am vrut să merg pe antrenorat la un moment dat, mi-am luat licențele, au existat câteva oportunități să merg și cu Mircea Rednic în staff, să mă ocup de pregătirea portarilor, dar m-am lăsat de ideea asta. Nu mai vreau să plec de acasă, am stat o viață pe drumuri, am simțit nevoia să rămân aproape de familie”, a mai spus Costel Câmpeanu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și