Închide meniul
Foto

Cum arată superba iubită a lui Istvan Kovacs. Denisa este fotomodel și face furori cu pozele sale

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2023, 19:02

Cum arată superba iubită a lui Istvan Kovacs

Istvan Kovacs este cel mai bine cotat arbitru român

Istvan Kovacs este cel mai bine cotat arbitru român / Profimedia

  • Cum arată superba iubită a lui Istvan Kovacs
  • Denisa este fotomodel și face furori cu pozele sale

S-a aflat cum arată superba iubită a lui Istvan Kovacs. Arbitrul român se descurcă excelent atât pe plan profesional, cât și sentimental. În ultima perioadă, oficialul de 38 de ani a fost delegat la meciuri de lux, în competiții de top. Recent, arbitrul din Carei a condus la centru super-duelul Liverpool – Real Madrid 2-5, din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Istvan Kovacs îi merge bine și pe plan amoros, nu numai în arbitraj. Centralul român trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Denisa Fazakas.

Cum arată superba iubită a lui Istvan Kovacs

Denisa este de o frumusețe răpitoare și este de profesie fotomodel. Partenera lui Istvan Kovacs postează regulat pe rețelele sociale fotografii cu ea și arbitrul de 38 de ani (VEZI GALERIA FOTO).

Reclamă

Recent, cei doi au mers în vacanță într-o locație de lux. Istvan și Denisa s-au relaxat în Insulele Seychelles, iar iubita celui mai bine cotat arbitru român a postat câteva imagini pe contul de Instagram.

„Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”, este citatul care o inspiră pe iubita lui Istvan Kovacs, pe contul de Instagram unde adună o mulțime de aprecieri la poze.

Reclamă

Nota primită de Istvan Kovacs, după meciul Liverpool – Real Madrid 2-5

După o repriză în care a arbitrat magistral, Istvan Kovacs a avut mai mult de muncă în a doua repriză. Cea mai controversată fază a meciului s-a produs în minutul 53, când a decis să lase jocul să continue după un duel între Carvajal şi Darwin Nunez.

Englezii susţin că Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty la acea fază, în timp ce spaniolii sunt convinşi că arbitrul român a procedat corect. Culme, deşi faza a fost una la limită, nici cei din cabina VAR nu au intervenit.

Cei de la L’Equipe i-au dat românului nota 6, la fel ca şi englezii de la Daily Mail. „Trebuia penalty aici? Jucătorii sunt îndreptățiți să ceară, însă faza nu s-a verificat nici măcar la VAR. Se vede clar cum Carvajal îl împinge pe Nunez în momentul în care sar la cap, sau mai degrabă Nunez sare la cap”, au scris englezii.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, spaniolii sunt convinşi că românul a procedat corect. „Cei care mă cunoașteți știți bine că nu îmi place de Istvan Kovacs, dar astăzi trebuie să retrag. Arbitrul român a fost fantastic azi din toate punctele de vedere”, a scris Pavel Fernandez, pe contul său de Twitter.

Ion Crăciunescu a spus că Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty pentru Liverpool, la duelul dintre Carvajal şi Nunez.  „E împingere cu o mână. Împingerea aceea e fault oriunde. E penalty, îmi pare rău pentru Kovacs! Dacă nici asta nu e împingere, atunci ar trebui scoasă din legile jocului”, a spus Ion Crăciunescu pentru gsp.ro.

Istvan Kovacs, decizie de clasă în prima repriză de pe Anfield

Istvan Kovacs a avut o decizie de clasă în prima repriză din Liverpool – Real Madrid 2-5. În minutul 12 al partidei de pe Anfield, Kovacs a lăsat perfect legea avantajului, deşi Camavinga l-a faultat evident pe Gakpo.

Atacantul olandez a apucat să îi paseze lui Mohamed Salah, starul egiptean a pătruns în careul celor de la Real Madrid, dar a tras pe lângă poarta lui Thibaut Courtois.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva"
Liga 1 • 23 feb., 0:07
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: „Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva”
Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii
Liga 1 • 21 feb., 20:47
„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter - Atletico Madrid 1-0
Liga Campionilor • 21 feb., 8:24
Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0. Ce au descoperit spaniolii. „Puţină personalitate”