Închide meniul

Istvan Kovacs a luat o decizie de clasă în Liverpool – Real Madrid, dar Salah a ratat incredibil

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2023, 22:47

Istvan Kovacs a luat o decizie de clasă în Liverpool – Real Madrid, dar Salah a ratat incredibil

Istvan Kovacs, decizie perfectă în Liverpool - Real Madrid

Istvan Kovacs, în timpul unei partide/ Hepta

Istvan Kovacs a avut o primă decizie de clasă în Liverpool – Real Madrid. În minutul 12 al partidei de pe Anfield, Kovacs a lăsat perfect legea avantajului, deşi Camavinga l-a faultat evident pe Gakpo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul olandez a apucat să îi paseze lui Mohamed Salah, starul egiptean a pătruns în careul celor de la Real Madrid, dar a tras pe lângă poarta lui Thibaut Courtois.

Istvan Kovacs, decizie de clasă în Liverpool – Real Madrid

Totul a plecat de la decizia perfectă luată de Istvan Kovacs de a lăsa legea avantajului. Până la urmă, după doar 3 minute, Salah a reuşit să marcheze.

Pariul lui Ion Crăciunescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul de gală Liverpool – Real Madrid

Ion Crăciunescu şi-a dezvăluit pariul, după ce Istvan Kovacs va arbitra meciul de gală din Champions League, dintre Liverpool şi Real Madrid. Fostul arbitru consideră că centralul român traversează o perioadă extrem de bună din cariera sa, şi ca urmare, este convins că acesta va arbitra şi o finală din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

„Păi când îți dă să arbitrezi Liverpool – Real Madrid, înseamnă că ai ajuns la un nivel foarte înalt, ești considerat unul dintre arbitrii de top din Europa. Și eu cred că, pentru că îl ajută și vârsta, 38 de ani, va arbitra și o finală de Champions League, pentru că merită.

Reclamă

Știți că Ioan Igna l-a descoperit pa Kovacs, la un meci la Reșița și a tras toate semnalele de alarmă. A fost propus pe lista FIFA de Lupescu și iată că are o evoluție excelentă acolo. Eu cred că, din toți arbitrii care au trecut, la vârsta lui, nimeni nu a realizat ce a realizat el”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

„Cine este Istvan Kovacs?”. Ce au scris jurnaliştii de la Mundo Deportivo înainte ca românul să arbitreze Liverpool – Real Madrid

„Cine este Istvan Kovacs?„, a fost întrebarea pe care şi-au pus-o spaniolii în momentul în care românul a fost delegat să arbitreze Liverpool – Real Madrid, „şocul” din optimile de finală ale UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial, astfel că „centralul” din Carei este în faţa unuia dintre cele mai tari meciuri ale carierei.

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com l-au analizat pe arbitrul român care va împărţi dreptatea pe Anfield. Va fi chiar reeditarea finalelor din 2018 şi 2022 ale Ligii Campionilor. Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Reclamă 4 / 0/3

„Merită să menţionăm că românul a fluierat şi meciul din turul semifinalelor, Manchester City – Real Madrid„, au precizat spaniolii. Anul trecut Kovacs a fost lăudat la finalul confruntării de senzaţie de pe Ettihad. A fost la centru în victoria fabuloasă a „cetăţenilor” lui Pep Guardiola, scor 4-3.

Sursa citată anterior aminteşte că Istvan este arbitru internaţional din 2010 şi că va împărţi dreptatea în al 14-lea său meci din Champions League. A precizat şi că românul vine după ce a fluierat în semifinala de la Campionatul Mondial al Cluburilor, Flamengo – Al Hilal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și