Închide meniul

Nota primită de Istvan Kovacs, după prestaţia din Liverpool – Real Madrid 2-5! Românul a împărţit lumea fotbalului în două

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 8:59

Nota primită de Istvan Kovacs, după prestaţia din Liverpool – Real Madrid 2-5! Românul a împărţit lumea fotbalului în două

Istvan Kovacs va arbitra Anglia - Macedonia de Nord

Profimedia

Nota primită de Istvan Kovacs după prestaţia avută în Liverpool – Real Madrid 2-5. După o repriză în care a arbitrat magistral, Istvan Kovacs a avut mai mult de muncă în a doua repriză. Cea mai controversată fază a meciului s-a produs în minutul 53, când a decis să lase jocul să continue după un duel între Carvajal şi Darwin Nunez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii susţin că Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty la acea fază, în timp ce spaniolii sunt convinşi că arbitrul român a procedat corect. Culme, deşi faza a fost una la limită, nici cei din cabina VAR nu au intervenit.

Nota primită de Istvan Kovacs, după Liverpool – Real Madrid 2-5

Cei de la L’Equipe i-au dat rom\nului nota 6, la fel ca şi englezii de la Daily Mail. „Trebuia penalty aici? Jucătorii sunt îndreptățiți să ceară, însă faza nu s-a verificat nici măcar la VAR. Se vede clar cum Carvajal îl împinge pe Nunez în momentul în care sar la cap, sau mai degrabă Nunez sare la cap”, au scris englezii.

De cealaltă parte, spaniolii sunt convinşi că românul a procedat corect. „Cei care mă cunoașteți știți bine că nu îmi place de Istvan Kovacs, dar astăzi trebuie să retrag. Arbitrul român a fost fantastic azi din toate punctele de vedere”, a scris Pavel Fernandez, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Ion Crăciunescu spune că Istvan Kovacs a greşit

Ion Crăciunescu a spus că Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty pentru Liverpool, la duelul dintre Carvajal şi Nunez.  „E împingere cu o mână. Împingerea aceea e fault oriunde. E penalty, îmi pare rău pentru Kovacs! Dacă nici asta nu e împingere, atunci ar trebui scoasă din legile jocului”, a spus Ion Crăciunescu pentru gsp.ro.

Istvan Kovacs, decizie de clasă în prima repriză de pe Anfield

Istvan Kovacs a avut o decizie de clasă în prima repriză din Liverpool – Real Madrid 2-5. În minutul 12 al partidei de pe Anfield, Kovacs a lăsat perfect legea avantajului, deşi Camavinga l-a faultat evident pe Gakpo.

Atacantul olandez a apucat să îi paseze lui Mohamed Salah, starul egiptean a pătruns în careul celor de la Real Madrid, dar a tras pe lângă poarta lui Thibaut Courtois.

Reclamă 4 / 0/3

„Cine este Istvan Kovacs?”. Ce au scris jurnaliştii de la Mundo Deportivo înainte ca românul să arbitreze Liverpool – Real Madrid

„Cine este Istvan Kovacs?„, a fost întrebarea pe care şi-au pus-o spaniolii în momentul în care românul a fost delegat să arbitreze Liverpool – Real Madrid, „şocul” din optimile de finală ale UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial, astfel că „centralul” din Carei este în faţa unuia dintre cele mai tari meciuri ale carierei.

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com l-au analizat pe arbitrul român care va împărţi dreptatea pe Anfield. Va fi chiar reeditarea finalelor din 2018 şi 2022 ale Ligii Campionilor. Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

„Merită să menţionăm că românul a fluierat şi meciul din turul semifinalelor, Manchester City – Real Madrid„, au precizat spaniolii. Anul trecut Kovacs a fost lăudat la finalul confruntării de senzaţie de pe Ettihad. A fost la centru în victoria fabuloasă a „cetăţenilor” lui Pep Guardiola, scor 4-3.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și