Închide meniul
Foto

Cum îi aşteaptă Gigi Becali pe refugiaţii din Ucraina. „Pot încăpea 400 de oameni”. Patronul lui FCSB a anunţat ce condiţii găsesc, la baza din Berceni, cei care fug de război

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 februarie 2022, 18:16

Reclamă
Cum îi aşteaptă Gigi Becali pe refugiaţii din Ucraina. „Pot încăpea 400 de oameni”. Patronul lui FCSB a anunţat ce condiţii găsesc, la baza din Berceni, cei care fug de război

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaţilor din Ucraina

Colaj Hepta / Inquam Photos

Omul de afaceri a anunţat că vrea să închirieze mai multe camere în hotelurile din Galaţi şi că are şi un bloc în Petroşani în care ar putea fi cazaţi ucrainenii care au fugit din calea războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ajutor uriaş pentru refugiaţii ucraineni

Autocarul FCSB-ului este deja la graniţă şi poate transporta refugiaţi la baza de pregătire a vicecampioanei României. Gigi Becali a spus ce îi aşteaptă pe ucraineni în Berceni.

E posibil azi să vină niște femei cu copii. Sunt oameni cu care țin legătură. Am vorbit cu ministrul și mi-a spus că, dacă va fi nevoie, va apela. Sunt niște oameni care sunt acolo. Și patronul de la Tarsin, și autocarul nostru e acolo. Dacă e nevoie, încarcă și adu la mine la bază.

Deja am golit, pot încăpea 400 de oameni. Am luat și saltele separat. Pe lângă două paturi, am pus și saltea. Au căldură, duș în cameră, toate condițiile. Avem bucătărie, le facem mâncare. Toate condițiile pentru 400-500 de oameni. E posibil ca azi să vină ceva„, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Şi ultraşii de la FCSB s-au implicat şi au strâns ajutoare. Fanii și conducătorii de la FCSB au sărit în ajutorul refugiaților care vin în România după ce Rusia a invadat Ucraina. MM a făcut echipă cu liderul ultrașilor din Peluza Nord, Gheorghe Mustață. Amândoi au fost în apropierea Arenei Naționale și au ajutat la descărcarea unor alimente. Șase microbuze au fost încărcate cu alimente și au plecat spre vama din Tulcea.

Reclamă
Reclamă 4

Baza noastră este deschisă de mâine pentru refugiați. Când băieții vor avea nevoie de ei, vom fi tot timpul lângă ei. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia (n.r. – Covid-19) și dăm în alta. Până la urmă trebuie să iasă soarele și pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii tot timpul li s-au alăturat celor care au nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient. Acum am terminat un cămin care își așteaptă oaspeții. Normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi. Vor locui în căminul care nu a fost călcat de nimeni.

Important e să se sensibilizeze Putin. Noi nu putem să ajutăm decât prin puținul pe care îl facem. E important să se oprească acum. E posibil ca lucrurile să degenereze. Deocamdată, cerul e plumburiu, dar nu îl survolează nimeni. Speram să rămână tot așa. Nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva„, a declarat Mihai Stoica.

Reclamă

Gigi Becali: „Nu pot să-i văd nici faţa lui Vladimir Putin”

Patronul lui FCSB este şocat de ceea ce a văzut în ţara vecină şi a avut cuvinte dure la adresa lui Vladimir Putin. Nu înţelege cum a putut preşedintele Rusiei să ia o astfel de decizie şi să declanşeze războiul. Omul de afaceri l-a comparat pe Putin cu Regele Irod, cel cunoscut în istorie drept „ucigaşul de prunci”.

Mie nu îmi vine să cred că există un asemnea om (n.r. Vladimir Putin). În istorie aceşti oameni sunt asemănaţi cu Regele Irod. Adică să te duci să omori alţi oameni, nu-mi vine să cred! N-are cum să ajungă războiul aici. Dar mai ştii? Eu când îl văd, dau pe alt program. Nu pot să-i văd nici faţa (n.r. lui Vladimir Putin). Pe cuvânt, Doamne miluieşte. Aşa ceva… mă uit şi nu-mi vine să cred. Cum să te duci să omori alţi oameni?„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:58

Publicaţia L’Equipe, impresionată de suporterii României la meciul cu Belgia: „30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi”

11:50

VIDEOArvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

11:47

„Nu se vede urât când numărul 10 e rezervă două meciuri la rând?” Răspuns categoric al lui Ianis Hagi, după Belgia – România

11:04

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

10:29

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: „Un coşmar de înfruntat”

10:27

Edi Iordănescu a vorbit despre duelul decisiv cu Slovacia: „E primul moment în care ne uităm şi la rezultat, la ce avem nevoie”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și